Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
Akcia -21% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 459 €
-21%
MOC 1 849 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Pri compe budem len do 14:00 hod. takže ak by sa niekto ešte na poslednú chvíľu chcel pridať tak píšte, ak niekto neskôr tak už len na mobil...
Kua sak som hore pisal a teraz neviem ani kde ani co...
Tak nic...
Handlovčania ho volajú Krič, pre nás je to Grič. Kapiš?
Až na to že bolo dosť chladno to bolo super. Dík chlapci
Ja som bol sedlo pod Magurou tento vikend, klasika od Poruby hore asfaltkou, ale bola to vrazda. Lesnici tam znicili celu cestu az po chatu Roven, spodok sa este dal, ale to co ma cakalo potom to bolo peklo. Minuly rok som to v pohode vyslapal, ale teraz
Kľudne sa k nám môžeš pridať ...sleduj to tu a keď sa bude niečo organizovať tak daj vedieť že ideš a príď na dohodnuté miesto ..pohoda.
nooo ja by som sa pridal no problem. Z Gapla chces ist po asfalte na Obsiar alebo kade? Poznam dve krásne zváznice zo sedla Gapel(Cicermanske sedlo). Jedna vedie priamo na Obsiar a druha do Chvojnice.
Ak by si isiel, to by som nechal na tebe aku cestu vyberies, ale osobne si myslim, ze asfaltu bude dost, takze radsej zvaznice. Pre mna tie konciny na biku je "tenkrat poprve"
no ak mi bude vyhovovat termin urcite sa pridam
na sobotu sa dohaduje predbezne nieco lahsie ... 4 chotare
Ja to mam naopak, v sobotu zaberak a v nedelu s priatelkou easy