... a keby išiel z Turian ? Asi by si to pamatal do smrti...
Prečo do smrti? Prešiel by popri kanály tých 10 km do MT, vyšľapal hore na hrebeň zo Stráni a pokračoval. Keby nemal ebike, tak menej náročné ako cez Skalku.
Prečo do smrti? Prešiel by popri kanály tých 10 km do MT, vyšľapal hore na hrebeň zo Stráni a pokračoval. Keby nemal ebike, tak menej náročné ako cez Skalku.
ja som myslel truska, chpch, chps, javorina a tak dale...
Chalani vdaka za tipy.. dal som si: https://www.trailforks.com/ridelog/view/12423597/ mal som planovane este nejake odbocky ale sedlo kobyly smer Skalka ma nacalo a Tajpan dorazil.. a ked som videl zaciatok Vretenice hlava nepustila
Pekne si si mavaf naložil. Oni tie trailíky nie sú také krásne ako tu ľudia z malých karpát dávajú fotos..sú skôr také prírodné, sem-tam usypané, sem-tam rock gardeny, korene..jazdenie veľmi o technike , často o držku..ale všeobecne veľmi pekné a výživné pojazdeníčko
Pekne si si mavaf naložil. Oni tie trailíky nie sú také krásne ako tu ľudia z malých karpát dávajú fotos..sú skôr také prírodné, sem-tam usypané, sem-tam rock gardeny, korene..jazdenie veľmi o technike , často o držku..ale všeobecne veľmi pekné a výživné pojazdeníčko
toto mozem potvrdit, ziaden trail v Karpatoch nebol tak technicky narocny ako cast toho co som siel dnes.. a to verim, ze tu toho este je habadej.. ved som tu nebol dufam posledny krat..
zajtra si dam oddych po rovine s dcerou, Turany, Nolcovo, Krpelany, a poza kanal do Klacian..
Som ti chcel mavaf pripraviť nejakú fajnú trasu, len mi to v tom trailforkse nejako hádzalo ináč ako som to chcel, tak som sa na to potom vykašľal...Malo to byť z Višňového na Polom, potom z polomu cez tzv. Okruh Martinské hole (OMH) na MH..odtiaľ hrebeňom sme Minčol... jedno veľké ale krátke stúpanie na Minčol - by si vytlačil. Z Minčola dolu, nie po Taipane, ale dal by si si Anakondu. Anakonda je taký komerčnejší level trailu, pekný - udržiavaný chodníček...nie taká rockgardenová masáž na mozog. A z anakondy naspäť do Višňového ku autu. Trochu oddychovejšie ...Len sa mi to nechcelo nejako cez STRAVU vytvárať a posielať ti kadeaké GPX...🤷♀️
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som bol dnes rano-rano a super podmienky vsetko zjazdne aj General
ja som myslel truska, chpch, chps, javorina a tak dale...
Ja som ale nepisal, ze som tlacil 1.5km ale ze v tom useku bolo vela snehovych zavejov kde bolo nutne tlacit..
"plaťo" ju uz bol ,nespominal nic zvlastne ...takze asi je o.k.
toto mozem potvrdit, ziaden trail v Karpatoch nebol tak technicky narocny ako cast toho co som siel dnes.. a to verim, ze tu toho este je habadej.. ved som tu nebol dufam posledny krat..
zajtra si dam oddych po rovine s dcerou, Turany, Nolcovo, Krpelany, a poza kanal do Klacian..
Aspon som prvy krat vyuzil boost mode + tlacenie do poriadneho kopca
takto po zime este nedoknute motorkami by to mohlo byt fajn