Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -16% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 169 €
-16%
MOC 1 599 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
Presiel som si to 2x, Single trail Brezina velky okruh podla Stravy, avsak dost matuce, sice iba na par usekoch, ak je tam clovek prvy-x je oznacenie POZOR, kde je napisane malym pismom Cyklisticka cesta a na inych POZOR, si v protismere, co som si vzdy vsimol az ked som bol pri tom. Mozno pod to este nalepit znacku zakazu vjazdu
Flow trail som obchadzal, kedze hned na zaciatku su pre neskakaveho cloveka "velke" skoky. Ale ked uz som tam bol a neviem, kedy sa opat vyberiem tym smerom, tak som si povedal, ze to aspon pomaly prejdem. Ale dalo sa aj pustit brzdy a tie velke klopenky, parada. Tak som isiel este raz
a sak tam je to ake pekne. potlacil som len par metrov na zaver k mostiku - mal som 9l podsedlovku, bez nej by slo aj to
- mate tip na miesto kde sa da prespat v aute, je blizko verejne ohnisko, idealne ak by bol aj nejaky vyhlad a zaroven nespali u niekoho na zahrade/pozemku.
So zenou planujeme roadtrip s obcasnym prespanim v aute a chceme si to vyskusat vopred. Minuly rok sme tak prespali dve noci v Slovinsku a nebolo to idealne, tak sme spravili vylepsenia a chceme to otestovat. Mozeme prespat na dvore alebo na zahrade, ale to nie je isto ako v prirode.
Zatial uvazujeme:
- sedlo Lucky - ohnisko, mame blizko ale chodime tam casto, tak nas to az tak nelaka
- Kykula - netusim ci tam niekde je ohnisko a ani kde tam parkovat tak aby sme neboli u niekoho na chalupe/pozemku
- Baske - to ma odradza ta cesta, sice to Outback asi da ale nebude to prijemne
Ohnisko mozno ozelieme ked zoberieme plynovy varic.
- mate tip na miesto kde sa da prespat v aute, je blizko verejne ohnisko, idealne ak by bol aj nejaky vyhlad a zaroven nespali u niekoho na zahrade/pozemku.
So zenou planujeme roadtrip s obcasnym prespanim v aute a chceme si to vyskusat vopred. Minuly rok sme tak prespali dve noci v Slovinsku a nebolo to idealne, tak sme spravili vylepsenia a chceme to otestovat. Mozeme prespat na dvore alebo na zahrade, ale to nie je isto ako v prirode.
Zatial uvazujeme:
- sedlo Lucky - ohnisko, mame blizko ale chodime tam casto, tak nas to az tak nelaka
- Kykula - netusim ci tam niekde je ohnisko a ani kde tam parkovat tak aby sme neboli u niekoho na chalupe/pozemku
- Baske - to ma odradza ta cesta, sice to Outback asi da ale nebude to prijemne
Ohnisko mozno ozelieme ked zoberieme plynovy varic.
Ja by som poradil lúku Lipovec nad Horným Srním/ Vlárskym Priesmykom. Hore je ohnisko, posedenie, húpačka, smerovník a hlavné krásne výhľady. Outbackom ste hore od cyklotrasy za 15 minút (cestu, keď tak pošlem súkromne). Hore nieje problém so stanovaním, auto myslím, že tiež nikto nebude riešiť. Potom ma ešte napadá Vršatec, Veľká Javorina, rozhladňa Uhliská nad Tn.Závadou, prípadne lúky medzi Horným Srním a Nemšovou
https://www.nemsova.sk/mesto/aktuality/oznam-uzavretie-useku-cyklotrasy/
https://www.trencianskaturna.sk/zivot-v-obci/aktuality/cyklotrasa-ct-02-526sk.html
Ten úsek už patrí pod Veľké Bierovce a tam sa na úrade asi nikomu nechce riešiť niečo naviac. Tak isto bude chýbať úsek popri Váhu ako je Bierovské ihrisko (cca 300m), nasledne za hlavnou cestou ako sa "stavia" nový most už bude cyklo do Tr. Stankoviec.
https://www.archinfo.sk/diskusia/blog/urbanizmus-a-samosprava/rozhovor-s-martinom-bedatsom-hlavnym-architektom-mesta-trencin.html