dnesna akcia bola teda vazne zaujimava, najprv som bol v soku ze sme mali tolko odpadlikov na luckach, potom ze vlastne my sme odbocili inam ako zbytok osadenstva a prisli sme na to ze ej kua mali sme na tej luke ist inam a nakoniec sa ukazalo ze oni isli tam kam sme chceli aj my len sme prefrcali odbocku
zjazd z lucok do Petovky potvrdil ze FF nie su tak celkom na zahodenie a na suchom povrchu drzia naozaj slusne aj na hline, strku, kamenoch aj korenoch. Prijazd do Petovky v znameni dazda znamena zdrzanie aspon 15 min. Nastastie sme sa vsetci niekam schovali a nikto nejako extra nezmokol.
Potom nasledovalo stupanie na Baske, ktore sme ale s malou zastavkou na vyhliadke nad obcou Krasna Vec obisli z Banovskej strany a vsetko by bolo v pohode nebyt Lubovho defektu ktory nas stal potom cenne minuty. Nakoniec sme sa vystverali po zltej do sedla medzi Baske a Homolkou kde nas prekvapila trosku zmena pocasia a sice rychlo sa bliziaca
dazdova stena. Ta nas zachytila uz kusok pod
sedlom na lukach vysoko nad obcou Dolna Poruba.
Kvalitne sme namokli a od istej smrti nas zachranil iba polovnicky posed pod a na ktory sme sa schovali. Ta prava sranda este len prisla ked sme sa po skonceni lejaku vypravili po totalne mokrej luke dole. Po par metroch vo vysokej trave mal uz asi kazdy komplet nohy mokre a nasledoval zjazd dole lukou po hlinenej rozumej totalne blatovej ceste do lesa kde to nebolo o moc lepsie. Blata sme sa zbavili az na nekonencne kamenistej ceste kde mi ruky omzrzali na brzdovych packach, rozumej najma cierny palec po ktorom som si v sobotu treskol kladivom
total mokry sme prisli do DOlnej Poruby a odtial do Omsenia kde samozrejme krasne svietilo slnko a po nejakom lejaku ani chyru ani slychu.... Dalej uz cez Teplice, sup po zltej cez kopec do Opatovej a hajde domov... kvalitna akcia ktora preverila mnohe veci. Cest Zuzke ze to zvladla .