MTBiker 4. expedícia

20.05.2011 - 22.05.2011
Cykloturistika
Varín - autocamping (Slovensko)

Propozície, Pozvánka
Zúčastnených bikerov (39)
_andrej_bikeeerCraObsdrotarFlinkergekonkoHenochrinikicemanjfabkapokesalpKidaklapalomaLapierremaciashmarek001martin190mipo13misenomisugenaliniPatrikLpeter2077PoloromanxscyphoSTNsylvaticTomasTomTomáš45vladikaVladimir222vladolyojozbartosZekerzihadlo 5
Pri sulove treba brat do uvahy aj to, ze je tam isty stupen ochrany:) Aj ked ten zibrid(neviem ci je to este v NP) a singlac z neho..jedno z naj pojazdeni na Slovensku urcite..

Suhlasim so Skullom ze aspon raz rocne martinky musia byt. A mne sa minuly rok pacilo velmo.. Nuz, uvidime ako sa to vyvrbi. Dost mozne, ze sa tam spravi aj taky maly AM.EN zraz:)
13.12.2010 - 22:43:19
00
ja len taku technicku: to sa pojde po hrebeni, na portasi sa vypije pivo a tou istou trasou naspat? Mozno len nepoznam vhodne traly ale neviem si predstavit iny navrat naspat na makov

ked v junovy vikend pustis skupinu 50 bikerov do sulova riskujes:
    ze sa budu viac ako pravdepodobne stretavat s autobusmi turistov
    ze si ich dole pockaju zeleni s poukazkami na 60e
13.12.2010 - 23:47:47
00
a možno práve nastal ten čas zlomu, technika biky zdatnosti niektorých a zákonite požiadavky bikerov napredovali milovými krokmi, iní ostali verní mainstreamu. Jednoducho povedané, dostali sme sa do bodu, kedy jednoducho nie je možné zorganizovať masovú akciu, pri ktorej si prídu všetci na svoje. Cyklistika a biky by nás mali spájať, no postupom času je práve opak pravdou a myslím, že dozrel čas si to priznať a zmieriť sa stým. Pôvodná myšlienka Varínu bola stretávková, posedenie a zabava s foristami spojena s rovnako ladeným výjazdom. a na to by sa nemalo zabudat. Keď si chcem ist dat svih alebo vyplavit trochu adrenalinu a endorfinov idem s overenými ludmi do overenej lokality a nevyhladavam masove akcie typu varin. Nemam pravo nikomu nic zakazovat ani ho vyclenovat z partie no vsimol som si ze viacero ludi tu uz predom nadradzuje vyjazd nad stretavkou a tym níma povodny zamer tejto akcie. Zo znamych dovodov ide vyhradn eo ludi so skupiny AM.EN(čest vynimkam)...

Tento rok sa miesanie vsetkych do kopy neosvedcilo. Preto navrhujem a kludne ma aj...

1. Varin alá prvý - Amenisti išli osve, stretavka vecer na chate. ostatni spolu prip 2 vykon. skup.
2. Makov - Amenisti pápá alebo prisposob k ostatn. bod 1. , 2day-amen do karlovic.

pís, vrld pís
14.12.2010 - 01:48:56
00
Pekne napisane, suhlasim. Kto nie je amen, nie je nic. Ani vo Varine, ani nikde. Kam to len spejete ludia vysokozdvihovi...
14.12.2010 - 06:26:01
00
Plne súhlasím s Foxíkom. Vo Varíne malo ísť v prvom rade o stretnutie no teraz sa na to akosi zabúda. Aj výjazd by mal byť o partii a spoločnosti.
Čo sa týka lokality tak by som možno dal nejaké predbežné hlasovanie až vieme posúdiť názory ľudí.
14.12.2010 - 07:05:08
00
Až mi je divnô, že líška takto pekne píše. Keďže som sa zúčastnil len prvého /alebo nultého?/ ročníka tak som to bral presne tak. No časy sa evidentne menia čo môže a nemusí byť na škodu veci no môj uhol pohladu je skôr pohodaXC+sranda+stratenie sa+zežratý syr. hehe
14.12.2010 - 09:34:41
00
Pekne napisane, suhlasim. Kto nie je amen, nie je nic. Ani vo Varine, ani nikde. Kam to len spejete ludia vysokozdvihovi...


Tak to fakt neviem odkial si nabral:) Ved kazdy nech jazdi to svoje co sa mu paci..nedavno si este jazdil s nami, daval presne to iste co my a dobre bolo. Nevidim tu povysovanie ani ponizovanie nikoho..nechapem ako to tak niekto moze brat..vsetky druhy MTB su rovnocenne.

Suhlasim s Dominom, ze Varin bol stale hlavne o stretavani sa a bolo to tak dobre. AM.ENisti prisli aj preto lebo vedeli, ze si pridu na svoje a vecer vsetci pekne napriec spektrom pri pive pokecat a porozparvat zazitky z dna..:) To je fajn a tak by to malo byt.. O makove mam pochybnosti len koli tomu ze som tam uz jazdil a teren nebol velmi atraktivny... preto si myslim, ze aj ten by mal mat potencal prilakat ludi. Ide o stretko ale aj o jazdenie..aspon u mna:) Minimalne ked mam cestovat 300km:)

PS: Spolocny vyjazd naraz na tu istu trasu ani nie je mozny podla mna. Neviem si predstavit skupinu 50bikerov roznej vykonnosti ist spolu a prist spolu aj do ciela, zvlast ked malo koho kto ma naslapane bavi cakanie:) Na Martinkach to bolo v podstate dobre. Ono sa to vzdy pekne vyselektuje samo...skor ide o to, ze je ta moznost narocnejsieho terenu kdezto v okoli Makova neviem(mozno je aj tam). Stretnutia su potom stale na chate ci uz XC AM EN FR DH...tam by som videl tu podstatu, viac menej ani nie spolu jazdit ale stretnut sa vecer a podebatovat:)
14.12.2010 - 10:17:15
00
Takže ešte raz.

Cieľom MTBiker Expedition nie je bikerov škatuľkovať do skupín a rozdeľovať ale naopak vytiahnúť ich všetkých von (z domácich končín) a spoznať sa zas o niečo viac aj osobne a nie len cez fórum; čiže spájať.

Bude vybraná jedna lokalita, komu sa nebude páčiť, tak nepríde. Najpravdepodobnejšie je stále okolie Varína. A vy domáci, netlačte to silou mocou niekam inam, ale vymýšľajte skôr zaujímavé trasy, ktorých je tu nepochybne veľa pre všetkých. Niečo nové môžete spoznávať na menejpočetných výjazdoch a nie na stretnutí xy ľudí z fóra.

Takže buď všetci spolu alebo nič.
14.12.2010 - 10:20:37
00
miro nebuď podráždený :D
14.12.2010 - 13:00:24
00
...nedavno si este jazdil s nami, daval presne to iste co my a dobre bolo.

Suhlasim, bolo. Ale moje ponimanie vasej amenackej dolezitosti aj v suvislosti s istym slo-bombovym zdruzenim ma odklana inam.

OK, pokracujme Varinom. Nech si jazdi kto chce co chce, mam v plane prist hoc aj bez biku.
14.12.2010 - 18:38:39
00
A vy domáci, netlačte to silou mocou niekam inam, ale vymýšľajte skôr zaujímavé trasy, ktorých je tu nepochybne veľa pre všetkých. Niečo nové môžete spoznávať na menejpočetných výjazdoch a nie na stretnutí xy ľudí z fóra. .

No ak si dobre pamätám tak Makov navrhol Foxík a veľa ľuďom sa tento nápad pozdával a s výnimkou mňa to neboli domáci bajkeri ;) Mne osobne je jedno, kde sa stretnutie bude konať, prídem aj keby to malo byť niekde v Michalovciach :P
Rozumiem, že na organizáciu je najjednoduchšie okolie Varína. Klobút dole pred tebou, organizáciou minulého ročníka a snahou o zorganizovanie budúceho :y: Rád ti pomôžem, minimálne s návrhom trás. Osobne by som vylúčil Martinky. Kysuckú vrchovinu sme šli už na 2 ročníkoch a nič nové prevratné sa tam už nedá vymyslieť, išlo by viac-menej o repete prvého ročníka. Ostáva potom ešte Súľov, ale ten je už z Varína trošku ďaleko, ubytovanie by sa muselo riešiť niekde tam.
14.12.2010 - 19:34:20
00
Myslím, že trasu sperd dvoch rokov (keď bude 4tý ročník tak troch rokoch) si nebude takmer nik pamätať. Ja si myslím, že aj keby sa išlo po tej istej trase, nikomu by to nevadilo.

Dalo by sa to zorganizovať aj z miesta bližšie k Súľovu, odtiaľ sa dá tiež v pohode vybehnúť na Martinky. Ešte som uvažoval vytiahnúť to viac na Terchovú no tam by bol problém s NP.
14.12.2010 - 20:54:42
00
Terchovú nie, tam to nepoznám ani ja :$ To by som ti s trasami asi moc nepomohol ;)
14.12.2010 - 21:05:42
00
Do mája/júna nabeháš toho viac ako dosť. Prečo nespoznávať niečo nové? ;)
14.12.2010 - 21:20:44
00
ja by som okolo terchovej vedel.. ale asi nie pre tolko ludi a katko by ma rovno obesil :D .. a fakt nechcem rypat ale tak tak .. este o stranu spat si chcel spoznavat nove traily ;)
14.12.2010 - 21:22:26
00
keyboard_arrow_up