Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Trasu bude musiet napisat Vlado, Dano, Tramp, alebo Fero, ja som sa len viezol, nepoznam dobre Slanske.
s tym blatom to bolo myslim celkom v pohode. teda urcite som po sobote cakal nieco brutalnejsie.
cesty vyjazdene od lesnych mechanizmov boli mokre a blatiste, inak pohoda.
Trasa : Presov - Hanusovske sedlo (asfaltom) - Oblik (po maratonskej, len v protismere ) - Hermanovske skaly (po modrej znacke) - lesnou sotolinkou na obracanu studnu - Grimov laz (po zelenej, az na Dana, ktory skumal novy chodnik na Simonku ) - po zelenej na Puste pole - Zlata Bana - Presov (asfaltom).
Trasa : Presov - Hanusovske sedlo (asfaltom) - Oblik (po maratonskej, len v protismere ) - Hermanovske skaly (po modrej znacke) - lesnou sotolinkou na obracanu studnu - Grimov laz (po zelenej, az na Dana, ktory skumal novy chodnik na Simonku ) - po zelenej na Puste pole - Zlata Bana - Presov (asfaltom).
Takmer vsetko mi je zname, len ako od chaty spod Oblika? Kde sa napaja modra? Jedno miesto som si raz vsimol, kde maratonska v zjazde odbocuje vlavo na zvaznicu ku chate pod Oblikom, okolo takeho akoby malickeho kamenolomiku. A potom ako z Hermanovskych skal naspat na Obracanu studnu?
pri chate pod Oblikom pokracujes dalej neodbocis na maratonsku za chatou sa napaja modra pozor v jednom, zjazde musis odbocit v pravo asi pri Hermanovskych skalach.Od skal pokracujes smerom dole asi po 500 metroch je po tvojej pravej ruke asfaltova cesta.Zides na nu a das sa smerom hore cca po 1 km odbocis do lava.Vyslap na Obracanu studnu cca 6 km.a potom to uz urcite poznas.petog toje ta cesta ked ides po maratonskej od Obr.studni smerom na Oblik minas ju po pravej strane taky padak dole.
O tom, ze sa vyraza o 9:00 ma dnes informoval bajkboro a suhlasim s tym.
Za 1 hod na Zelenom plese mi len tak-tak vyschol dres zaveseny na snure v silnom vetre. Ze by to iste dokazal za tak kratky cas aj cely les ? Uhol zablatenia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
OK, pri Ambre. Ak (uz) mas mobil, daj mi cislo pre kazdy pripad.
po nejakom probléme s uploadom sa mi podarilo zavesiť na web fotky z víkendových Slánskych vrchov.
tu je link
http://s201.photobucket.com/albums/aa25 ... ske-08-08/
točili sme to hlavne okolo Hermanovských skál. pekne bolo a po sobote ani nie veľmi mokro.
fotky sú iba z mobilu a také málo bajkerské, ale inak som nestíhal[/code]
s tym blatom to bolo myslim celkom v pohode. teda urcite som po sobote cakal nieco brutalnejsie.
cesty vyjazdene od lesnych mechanizmov boli mokre a blatiste, inak pohoda.
prilba je povinna aj pre skalolezcov
Takmer vsetko mi je zname, len ako od chaty spod Oblika? Kde sa napaja modra? Jedno miesto som si raz vsimol, kde maratonska v zjazde odbocuje vlavo na zvaznicu ku chate pod Oblikom, okolo takeho akoby malickeho kamenolomiku. A potom ako z Hermanovskych skal naspat na Obracanu studnu?
Hermanovske skaly je sirsi pojem, to su Sokolie skaly a tie co su po lavej strane ked odbocis z asfaltu vlavo sa volaju Havranie skaly
to Peterg: podla toho co napisal Bajkboro, som Ti nakreslil trasu do mapy
Kde inde? Slanske vrchy.
Kde inde? Slanske vrchy.
V piatok v Stastnej hodinke sa hovorilo o 10.00 (alebo pol desiatej?) ...
Menej pite, viacej spite a nebudete mat problem vstavat skor. V lete je fakt dobre cakat na najvyssiu teplotu dna a potom vyrazit
Alebo zeby kym viac obschne po dnesnom dazdi
Za 1 hod na Zelenom plese mi len tak-tak vyschol dres zaveseny na snure v silnom vetre. Ze by to iste dokazal za tak kratky cas aj cely les