Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Dnes taka atypicka akcia a zostava: Hasici sa vybrali po stopach svojho zasahoveho obvodu a skoncili na Jakubovanskej priehrade pri gulasi a pivku. 52 km uplne postacovalo:)
Dnes bolo super . Trasa : Stavenec , Ruska , po zelenej , Kamenný jarek , po štreke na Zl. Baňu , po štreke ku pätke vysielač Dubnik , po červenej Grimov , po červenej k Červená mláka , po modrej smer Zl.Baňa , po štreke Sigord. ja som dal Šťavicu , Záborske , Šváby. stalo to za to . Ďakujem.
Aj nad Teriakovcami, co bol stary zarasteny rybnicek je teraz vycisteny aj okolie ( podrast lesa ) len caka na vodu lebo je sucho a nema ziaden pritok. len som nefotil.
to bude vodna nadrz pre zasnezovanie na lyziarskom svahu
dnes som si dal taky mestsky okruh, bol som pozriet budovu byvalych Solivarov, co je nad bytovkami pod Salgovikom...bordel, vsetko pokradnute, jednoducho otras...
No sak je to vykradnute, ako som uz pisal, brana je otvorena, co bola stale zavreta, zrejme tam chodia aj bezdomovci alebo minimalne nejaki opilci, co tam zabludia...
Dnes som chcel ist na chatu Sovu, ale presiel som Stavenec a dalej bolo v lese tolko konarov od tazby, ze ma to uplne odradilo slapat dalej, tak som si dal Zbojnicak a potom smer Salgovik. Na druzstve v Ruskej som skoro sundal elektricky plot - zabrzdil som v poslednej chvili.
Jaro dnes som ho specialne pre Teba presiel ma cca 3km, az na par rigolov nad starobincom v pohode jazditelny.
Potom este Malkovska a cez singlac domov
Nefotil som, ked zides z asfaltu tak je to chodnik cca 1m pod borovicami, sisky sem tam koren to je usek okolo divych svin k vodnej nadrzi prejdes asfaltku a potom vysypany chodnik ponad cestu k starobincu potom nejake rigoliky a stupa sa chodnikom okolo petefiho buku terz je cerstvo pokosene kde bolo zarastene, nedaleko arboreta z druhej strany sa prudko odbocuje vlavo uzsi chodnik po vrstevnici krizuje cestu z pily potom vyjde na lesnu cestu po ktorej klesa pod Zabijanu treba vsak z nej odbocit vpravo a dojst na zabijanu, tu je vsak hlboky rigol, ja som ho neprekracoval na cestu ale pokracoval som chodnikom ku zavore a vrstevnicou na Ortase a na Singlac.
Pekne klopky ste porobili za mesiac co som tam nebol.
Čavelo. Ja som pre zmenu dneska dal po asfaltke po pomnik Dubník tak ku pätke vysielača , potom po bežeckej na Grimov ( spodna trasa , celkom v pohode az na jeden padlý strom cez ktorý treba prekladať ) padak smerom na Obracanú studňu , ale smer Zamutov ,potom !!! lesna straž !!! tak sme trocha pokecali že aj ked tu nieje cyklisťak tak že ja budem pokračovať v ceste a oni nech si chytajú motorkarov ( na ktorých ako povedali su prikratkí ) tak sme sa pekne rozlučili a každý šiel vlastnou cestou , stým že mi určili smer ktorý som trocha pozmenil. od Zamutovskeho ranču smer Dubník , Zl. baňa . min prameň Šťavica , Zaborské , Šváby. PS" pod Grimakom su perfektne velke jahody suma sumarum 61.8 km. Dnes sme lesne zvery neplašili.http://alfireto.rajce.idnes.cz/25_14.6.2011/
Joj, Ty si zisiel do Brestovej doliny a to pani z Mecomu nemaju radi, oni ten les maju "prenajaty" na XY rokov a tam si bez ich suhlasu nesmie ani vevericka prdnut...
Dnes sme spolu s Mišom a Jakom boli preskumať ten naučny chodnik. Vcelku je to fajnove - pekne sa tam da aj vyšantiť v ramci easy tiempa . Dnešna jízda bola trochu blatoidna, ale z druhej strany na singlači sa prašilo jedna radosť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To Dijck: Konecne poriadny bike
... pisal tiez Racho 5.6. (ale bez foto).
dnes som si dal taky mestsky okruh, bol som pozriet budovu byvalych Solivarov, co je nad bytovkami pod Salgovikom...bordel, vsetko pokradnute, jednoducho otras...
Dnes som chcel ist na chatu Sovu, ale presiel som Stavenec a dalej bolo v lese tolko konarov od tazby, ze ma to uplne odradilo slapat dalej, tak som si dal Zbojnicak a potom smer Salgovik. Na druzstve v Ruskej som skoro sundal elektricky plot - zabrzdil som v poslednej chvili.
Jaro dnes som ho specialne pre Teba presiel ma cca 3km, az na par rigolov nad starobincom v pohode jazditelny.
Potom este Malkovska a cez singlac domov
Pekne klopky ste porobili za mesiac co som tam nebol.
pri ruzine som dnes mal zazitok so srnatami