Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
No vidíš ako málo skúsenosti máš
OK takže prikladám súbory gpx. Prvý súbor trasa PO-Stavenec-Ruská n/Ves-Pod chatou Sova-Sigord, Druhý súbor: Sigord-po zelenej do Ruskej n/Vsi-Stavenec-PO.
Dnes poobede asi okolo 16:30 taký výletik Trasa = Švaby , Sigord , Zl.Baňa , vysielač , Grimov laz , spodnou na červenu , pod Dubníkom , Laš , pomník Goldschmitovej , Zl. Baňa , Sigord , Kamenný jarek , Ruska.N.Ves , Sekčov wap , Šváby. 15,2°c pri Grimov.laz. Ale vcelku to bolo pekne.Skoro som zabudol aka je pekna cesta po červenej značke okolo značky pod Dubníkom . Čím dalej tým viac stretavam srnčiu a jeleniu zver skoro z bezprostrednej blízkosti. A ta trasa od vysielača by mohla byť aj pre Ameňakov keby ju trocha prečistili , pekne singli vystriedaju asi na dva krat kratke ale prudke stupanie a ku koncu pohodovka. Až na hlavnu od Zamutova. Vrelo doporučujem a štart môže byť od Grimaku a dlžka je asi 5.5 km. čavte http://alfireto.rajce.idnes.cz/14_10.5.2011_Okolo_Dubnika
Ako to vyzera na stavenci? Rozryli tam nieco tazkoodenci? Motorkarski trubirohovci... Ale vazne, povrch je ok, alebo blatisty - je predpoklad, ze tadial povedie navrat zo sobotnajsieho AM.ENu..
Obvyklá cesta ktorou jazdievame cez stavenec na Ruskú n/Ves je v pohode prejazdná, ťažba v tomto úseku nie je, blato len na dvoch miestach ale dá sa obísť.
Ak do soboty do akcie "AM-EN" nezaprší tak to bude OK.
Dneska som dal do prace na Širpo , Podhradik , po žltej smer kameňolom , dole nad Pavlovce (lesna škôlka , Hanušovske sedlo , Javornicka , Fricka , smer Ruska. N.V. , zlý výber , odbočka popod Sovu , smer Bagoľky , vodareň , Šťavica , po asfaltke smer Šváby. Na javornickej 15°C.na svažnici smer Javornicka som trocha poupratoval polamane jedliny a čuduj sa svete aj lesaci popratali ale o tých nad Ruskou sa to neda povedať. singel z Javornickej na Fricku bez jedneho konara ktorý by zavadzal . Môžte to pustiť na plne...Teren je perfektný až na male výnimky viď foto. čavte... http://alfireto.rajce.idnes.cz/15_11.5.2011/
Dnes som dal okrem iného aj singlík z Malkovskej. Potešili dva pekné mostíky cez malé potôčiky v závere. Super práca stavbyvedúceho a chlapcov, ktorí to urobili.
Vďaka
Zraz bude tradicne v sobotu na namesti v PO o 10:00 pri Volksbank (caka sa max 10min.). Ak niekto bude chciet ist od lidlu na sekcove, mozte sa pripojit, o cca 10:20 pojdeme okolo ale stat a cakat sa tam nebude. Bolo by teda lepsie prist do centra a ukazat trochu bikersku pocetnost.. parkovanie je v sobotu v meste zadarmo, da sa parknut auto v prilahlych ulickach.
Idu sa 2 trasy - sobota - cca 45km v Slanskych, treba vziat vela vody a energie:) Nedela, iba vyklus 15-20km(naucny a singlac, mozno len singlac podla znicenosti po sobote:)
Predpokladany prichod do po v sobotu je o 6/7 vecer - potom vecera. V nedelu cca o 3-4.
posledné dva dni som co to pojazdil po Slanských vrchoch a musim povedať, ze po Malych Karpatoch a Tribeci velmi prijemna zmena. mate to tu super ... len skoda ze tu toho nepoznam viac, mimo asfaltky a znacenej cyklotrasy som sa moc neodvazil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
OK takže prikladám súbory gpx. Prvý súbor trasa PO-Stavenec-Ruská n/Ves-Pod chatou Sova-Sigord, Druhý súbor: Sigord-po zelenej do Ruskej n/Vsi-Stavenec-PO.
Ak do soboty do akcie "AM-EN" nezaprší tak to bude OK.
peterg. skúšal si už šťastie v súťaži typu Milionár? veď s takýmito encyklopedickými vedomosťami by si predsa mohol uspieť nie?
Vďaka
Idu sa 2 trasy - sobota - cca 45km v Slanskych, treba vziat vela vody a energie:) Nedela, iba vyklus 15-20km(naucny a singlac, mozno len singlac podla znicenosti po sobote:)
Predpokladany prichod do po v sobotu je o 6/7 vecer - potom vecera. V nedelu cca o 3-4.
Pokial nieco nie je jasne, pytajte sa. Tesime sa!