Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Jaro dnes som ho specialne pre Teba presiel ma cca 3km, az na par rigolov nad starobincom v pohode jazditelny.
Potom este Malkovska a cez singlac domov
Ľubo ten nový chodník som videl tesne pod novo stavanou priehradou pri Diane (foto Jfab) a asi ten istý križuje asfaltku tesne pred koncom stúpania na Cemjatu od Diany. Vyzeral čerstvo prerúbaný. Musím sa naň ísť niekedy pozrieť vrámci pešej prechádzky "with my wife".
Este jeden napad som dostal: kto tadial prvy pojde, nech prosim nahadze zvysne dreva napriec cez bazinu, aby aj motorkari mali kadial prejst, potom mozno obidu Alfiretovu lavecku.
Prave ze verim, ked cez bazinu budu mat aky-taky podklad. Oni sa potrebuju aj trochu uspinit, inak to nie je ono Este mi napadaju 2 koly na sirku riadidiel zatlcene na vstupe na lavicku, to by sa ale nemuseli trafit ani bikeri
ak chceme aby po lavicke nejazdili motorkari, tak ju je treba umiestnit tak aby pred nou bola sikana cez ktoru nedokazu prejst. V tomto pripade by mala byt umiestnena vyrazne vyssie, najlepsie tesne za nejakym stromom.
nevedel som že taký malý falat deskoch bude mať taký ohlas. Dakujem a este som tam neskoncil , mam na plane dalsie lavecky. PS: cestou späť som trasu až po cestu poriadne čistil ,takže žiadne konare na zemi ani do dvoch metroch , takže žiadne uhybačky. Prijemný pojazd.... a potom
Dakujeme Alfi, dufam, ze nas takych bude viac...nikto to za nas nespravi musime si pomoct sami.. pekna praca. Nebolo by od veci, keby ludia co jazdia dali nejake tipy co treba upravit a postupne by sme to spravili... napada ma napr. koniec zltej, upravit po tazbe.
Dnes akcia SCK Šariš Prešov "Okolo Šimonky"
Na trasu vyrazilo 17 bikerov z toho jedna dama, z Pusteho poľa nas terénom pokračovalo 14, traja to vzali na druhu stranu a dali okruh Okolo Bodoňa.
Trasa: Po, Sigord, po železničke na Zlatu Baňu a Pusté pole, ďalej sme pokračovali nad vysielačv Dubnik, Grimov laz, Obracanu studňu, chata za Oblikom, Hanušovské sedlo, Javornícka poľana, Podhradik, Ľubotice.
Fajne bolo, aj po lejakoch minimum blata.
Viac fotiek bude vo fotogalérii SCK Šariš
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potom este Malkovska a cez singlac domov
Ľubo ten nový chodník som videl tesne pod novo stavanou priehradou pri Diane (foto Jfab) a asi ten istý križuje asfaltku tesne pred koncom stúpania na Cemjatu od Diany. Vyzeral čerstvo prerúbaný. Musím sa naň ísť niekedy pozrieť vrámci pešej prechádzky "with my wife".
pri ruzine som dnes mal zazitok so srnatami
Krasne srna ... ale zanechavat ludsky pach na mladatach divych zvierat sa neodporuca
Vyborna prva lastovicka od Alfireta.
http://cestovanie.sme.sk/c/5942080/presov-mesto-bicyklovych-singletrackov.html
http://cestovanie.sme.sk/c/5941960/slanske-vrchy-najfajnovejsie-jazdenie-v-okoli-presova.html
Na trasu vyrazilo 17 bikerov z toho jedna dama, z Pusteho poľa nas terénom pokračovalo 14, traja to vzali na druhu stranu a dali okruh Okolo Bodoňa.
Trasa: Po, Sigord, po železničke na Zlatu Baňu a Pusté pole, ďalej sme pokračovali nad vysielačv Dubnik, Grimov laz, Obracanu studňu, chata za Oblikom, Hanušovské sedlo, Javornícka poľana, Podhradik, Ľubotice.
Fajne bolo, aj po lejakoch minimum blata.
Viac fotiek bude vo fotogalérii SCK Šariš