Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
V nedeľu som bol pozrieť nový lesný chodník nad Cemjatou, o ktorom som písal vyššie. Motyka znova nevystrelila. Nie je to žiadny náučný alebo nebodaj cyklo chodník. Je to poľovnícky chodník križujúci lesnú asfaltku z Cemjaty. Chodník z asfaltky smerom doprava hore končí asi po 10 m na starej lesnej ceste, po ktorej pokračuje asi 200 m k posedu. Chodník vedúci doľava dole vedie tiež k posedu. Má dĺžku asi 1 km, končí na lúke nad cestou do Bzenova a Rokycian. Ten by snáď mohol byť využitý na bikovanie ako zjazd k rozbočke ciest Bzenov, Rokycany.
Hm, zaujimalo by ma z akych penazi sa toto postavilo a za akym ucelom... vidno, ze ked su penezi vsetko sa da..len ci toto nie je z nasho(statne lesy). Pride mi to ako rybnicek...hned pri chatke vhodnej na papalasske pijalesy...
Počet km = 51,7 km
Sem tam blatko ale v celku to bolo v pohode. Po hrebeňoch idealne! Fricka - Javornicka - usek kde je ťažba blato ( ale v celku v pohode ) Svažnica na Han sedlo sem tam v hornej časti a potom kde prebieha ťažba ale boli i useký suche. Pod Hanuš.sedlom ku studničke v jednom useku hotova kuca paca , vid foto s kamenmi. Tak bacha na to miesto. čavelo!!!
Kedysi plné vody ale zarastene jazierko nad Teriakovcami je po jari vycistene, upravene aj prostredie okolo neho, cakal som ze po dazdoch uz bude naplnene, no stale je prazdne. Vcera tam boli 3 osoby a daco sa radili, uvidime ci daco vydamali...
Na cergove sa vraj pohybuje medved...nevie o tom niekto nieco? Mam pocit ze ide opat len o nejaku bachorku.
Boli sme tam dnes s Alfiretom, ale ziadneho sme nestretli
No ale vazne. Z akeho zdroja mas toho medveda?Videl som vecernu fotku z fotopasce s Cergova, ktore tam maju Vlci, oni to zviera na fotke identifikovali ako medveda a ze aj v blizkosti sa nasla medvedia stopa (info je z prvej ruky), ale ja som si taky isty nebol, pripadalo mi to skor ako diviak. Tak si vyber.
Ved prave ze info nemam z prvej ruky.Jeden znami mojho otca ho vraj videl ale do akej mieri je to pravdive tazko povedat.Preto som sem aj pisal. Kazdopadne dik za info.
Tento vikend boli Sarisani riadne rozhadzani, ale najviac ich bolo asi v sobotu na Domasi.
Okruh okolo Domase prekvapivo suchy az na klasicky bahnity usek medzi Tisavou a Dobrou.
Bol aj prejazd cez hradzu Domase, pri odbocke z hlavnej na most na zaciatku Domase, policajt sral na regulaciu dopravy, len sa pytal ci uz posledný, hned na odbocke na Valkov, iny snazivy, nas zastavoval a museli sme fukat, 3 nuly to istili no podaktori aj pokutu zaplatili a ini sa im vyhli prechodom cez pole.
V nedelu len mensie pojazdenicko v okoli Sniny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu je zhruba zakreslený spodný chodník: http://www.bikemap.net/route/1107717
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Počet km = 51,7 km
Sem tam blatko ale v celku to bolo v pohode. Po hrebeňoch idealne!
some photos...
some photos...
Boli sme tam dnes s Alfiretom, ale ziadneho sme nestretli
No ale vazne. Z akeho zdroja mas toho medveda?Videl som vecernu fotku z fotopasce s Cergova, ktore tam maju Vlci, oni to zviera na fotke identifikovali ako medveda a ze aj v blizkosti sa nasla medvedia stopa (info je z prvej ruky), ale ja som si taky isty nebol, pripadalo mi to skor ako diviak. Tak si vyber.
sukromne-akcie/sarisske-pojazdenicko-t15194.html?hilit=such%C3%BDm&start=4950
Okruh okolo Domase prekvapivo suchy az na klasicky bahnity usek medzi Tisavou a Dobrou.
Bol aj prejazd cez hradzu Domase, pri odbocke z hlavnej na most na zaciatku Domase, policajt sral na regulaciu dopravy, len sa pytal ci uz posledný, hned na odbocke na Valkov, iny snazivy, nas zastavoval a museli sme fukat, 3 nuly to istili
V nedelu len mensie pojazdenicko v okoli Sniny.