Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
v " A " teame v jednom ročníku "buchli sadze" a v počte 4 kusy to strihli za cca 6 hodín komplet- je to zhruba stovečka..."áčko"v "A"teame to strihlo na slickoch. strava počas výjazdu - 1 sojový rožok a fľaša ionťáku,dodnes sa na tom smejem...lebo po CH.N.V. jeden člen zlikvidoval sériou defektov komplet rezervných duší "A"teamu a tak sme zvyšok trate boli "štyria na jednu",zlatý pravek MTB a partiu odniesol čas...
v " A " teame v jednom ročníku "buchli sadze" a v počte 4 kusy to strihli za cca 6 hodín komplet- je to zhruba stovečka..."áčko"v "A"teame to strihlo na slickoch.
By ma zaujimalo Pasta kto bol medzi tymi 4 kusmi. Predpokladam ze ty, Pato, Noro. Pekne si to nazval pravek MTB.
[quote="":2*****p]Nejazdil sa niekedy komplet hreben az od Braniska?[/quote:2*****p]
tato akcia bola stale s prepravou v Avii na "chvala bohu", zrejme tento rok sa ide po vlastnej osi z Prešova. Uvidime ci sa nepodari zorganizovat jednej skupine odvoz.
Cau Racho. Ides to teraz v nedelu? Ak ano a nevadila by ti spolocnost minimalne 5 Bardejovcanov tak by sme sa radi pridali. Startujes spolu s ostatnymi v PO a odpojis sa vo Fricovciach alebo to planujes inak? Daj podrobnosti... Dakujem.
Ahoj. Chcem to ísť v nedeľu. Spoločnosť by mi nevadila práve naopak. Len dúfam,že vám budem stačiť. Štartoval by som o 7.30 s ostatnými ale na skoršom odchode sa môžeme dohodnúť. Neskôr by som nechcel ísť lebo tá štreka z Fričoviec je pomerne náročná, hlavne začiatok.
Prešovska zborna v zloženi Bary , Vlado , Slavčo ,Dano , a Ja dala pojazd dakde v okoli Gelnice s domacou komandou. Pekna príroda za idealneho počasia sme si pekne zajazdili. cca 37 km. Ďakujeme Gelničania. foto http://alfireto.rajce.idnes.cz/Gelnica_20.5.2012/
Prešovsky "A-team" si dal Branisko s novym vyslapom od Fricoviec, zabludili sme aj na Smrekovicu a Marduňu. Vyhlad z Smrekovice odporucam kazdemu, treba asi 10 min. potlacit bike ale stoji to za namahu. Takze Brehy a Didi mi robili spolocnost pri cca 97 km a priblizne 2060 vyskovych metroch. Na Smrekovici nas cakal Dijck a sprijemnil nam zjazdove pasaze, dali sme aj "karbon killer" aj ked nie tak ako Jano Chalani z Bardejova isli velmi podobnu trasu, vyhli sa len vyhladom. Vdaka chalani za super den. Foto si pozrite v odkaze.
Super team, pocasie a trasa dnes teda... Marosh v zjazdoch daval jak dabel. A trening na carbonkilleri aj s opekackou by sme mohli dat niekedy v buducnosti;) Tesim sa na foto od Brehyho....a Didi, ten si vymakal na Mardunu na biku..
PS: Bardejovcania, skoda ze ste tie najkrajsie veci obchadzali.. napravime nabuduce?
PS: Bardejovcania, skoda ze ste tie najkrajsie veci obchadzali.. napravime nabuduce?
Smrekovice je trocha luto, Mardune nie, pretoze tuto obchadzku sme sli prvy krat. Naprava urcite bude, len neviem kedy. Ale z Fricoviec si pred tym das ten vyslap s nami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
By ma zaujimalo Pasta kto bol medzi tymi 4 kusmi. Predpokladam ze ty, Pato, Noro. Pekne si to nazval pravek MTB.
Jazdil a jazdí sa aj teraz. Ja to plánujem i tento rok. Ale rozmýšľam vynechať asfalt z Fričoviec na Branisko a ísť tam terénom. Po tejto trase: http://www.bikemap.net/route/1581510#lat=49.025927888529&lng=20.905595&zoom=13&maptype=satellite
tato akcia bola stale s prepravou v Avii na "chvala bohu", zrejme tento rok sa ide po vlastnej osi z Prešova. Uvidime ci sa nepodari zorganizovat jednej skupine odvoz.
Dnesna trasa: Zámutov - Brestova dolina - Obracaná studňa - Lúka pod Oblikom - Zlata studňa - Hanušovske sedlo - Zlata Bana - Zamutov
Dlžka: 48 km
Prevýšenie: 1250 m
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=84712#pos=48.94311P21.52134P14
Cau Racho. Ides to teraz v nedelu? Ak ano a nevadila by ti spolocnost minimalne 5 Bardejovcanov tak by sme sa radi pridali. Startujes spolu s ostatnymi v PO a odpojis sa vo Fricovciach alebo to planujes inak? Daj podrobnosti... Dakujem.
http://www.sports-tracker.com/#/workout/Maros_Hajzus/5kkk3gj56jmo34be
foto: http://brehy77.rajce.idnes.cz/Branisko_-_Bachuren_-_20.5.2012
Keby si sa bol pridal k nam na Branisko mal by si tak akurat. Bolo supeeeeeeeeeeer
Smrekovice je trocha luto, Mardune nie, pretoze tuto obchadzku sme sli prvy krat. Naprava urcite bude, len neviem kedy. Ale z Fricoviec si pred tym das ten vyslap s nami.