a sakra...najcastejsi bikersky uraz-zlomena klucna kost,Slavo skore uzdravenie zelam...
Inac pekne fotecky,dancul s novym Reignom X? Pekne...
btw:my uz balime,najblizsie snad aj so mnou Zanzo podme,kde je to video?
super video,krasny trail tam ma musite dotiahnut...
Ale dancuľ junior celkom valil Inac celkom sranda sledovat Vas na DH trati-jeden integrala chranice,jeden elastaky
Slavovi s okamzitou platnostou a 100% istotou skoncila sezona aspon na teraz. Kolektiv Traumatologickeho oddelenia Presovskej fakultnej nemocnici Jana Adama Reimana sa na neho tesi a pomoze mu zlepsit doterajsi nie celkom uspokujuci zdravotny stav.
Dik za super video Majo:) Joess by si mal brat z teba priklad... minimalne v rychlosti zverejnenia: )) Inak dufam, ze Slavovi zabezpecis tie najlepsie sestricky, minule ked som bol hore u vas tak mi az prechadzal zrak...po tejto stranke tam ta hospitalizacia stoji za to: )))
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.