To by som ho asi mal poznat:) BTW, bolo to v tme a fotene mobilom - sa mi to prave take rozmazane paci, vsetci tam aj tak boli rozmazani ) Dobre Lubo, ze si tu tie foto dal nech sa vidia!:>>>
Zajtra pridte do kosic, dnes sme vymysleli trasu, priblizne nejakych 25-30km, z toho zvaznice 3km, zvysok singltrek a bonus vrabcaky. Novy singlac je dokonceny, tak pridte otestovat a opindat
Dakujem Zanzovi, Mirovi, Bajkborovi, Danculovi (pomahajuci aj napriek velkemu sebazapreniu ), Danovi, Luhovi a Jozkovi, ze mi v sobotu pomohli s presunom od Slanskych ku Cergovu. Boli velmi sikovni a o 13.30 uz padla. Este raz vdaka.
mame ta s krku PS:Ale v Hodinke sa aspon raz za cas ukazes-pokecame.Ked pojdeme niekedy tymto smerom tak sa zastavyme v Gaborove.Ale nie ze nam vyrubes myto
mame ta s krku PS:Ale v Hodinke sa aspon raz za cas ukazes-pokecame.Ked pojdeme niekedy tymto smerom tak sa zastavyme v Gaborove.Ale nie ze nam vyrubes myto
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.