Dnešný môj pojazd z Tichého Potoka cez Oľšavicu, Podproč, V. Slavkov, Lačnov. Z Lačnova netradične cez Buče popod Mindžovú, hrebeňom do Jarovníc a terénom do Župčan a cez Kvašnú do Prešova. Max. snaha viesť trasu jazditeľným terénom. http://www.bikemap.net/route/177631
Je to veľmi pekná trasa zaraďujem ju do svojich sviatočných. Trasa tak jak som ju nakreslil v bikemap.net je zjazdná celá. V určitých pasážach záleží na kondičke a technike jazdy ale úseky, ktoré by mohli byť kritické nie sú dlhé (úsek pri chate Javorinka, stúpanie z V. Slavkova, Lačnov- Buče.) Ja som na rozdiel od nakreslenej mapy išiel z Oľšavice do Podproča po zelenej tur. značke. Ale tento úsek ma nejak neoslovil práve pre nutnosť prenášania a tlačenia biku a celá časť tohto chodníka je málo jazdená. Takže túto časť odporúčam jazdiť ponad Brutovce, tak jak to je nakreslené v mape. Za Lačnovom je samozrejme možnosť pokračovať smerom na Dubovicu a Sabinov.
PO vzajomnej dohode s bajkermi z KE po AME.NE v nedelu sa ide Branisko z Krompach.Odchod vlaku z PO zisti nas zelezniciar Persing a pocasie zabespeci dvorny meteorolog jfab.Blizsie informacie budu zverejnene vcas.
PO vzajomnej dohode s bajkermi z KE po AME.NE v nedelu sa ide Branisko z Krompach.Odchod vlaku z PO zisti nas zelezniciar Persing a pocasie zabespeci dvorny meteorolog jfab.Blizsie informacie budu zverejnene vcas.
Podla dlhodobejsej predpovede zmokneme. Uz sa tak mne 2x stalo, tak preco v tom nepokracovat? Branisko vie byt svina. Raz na Smrekovici klesla teplota z 30 na 11 °C behom 20 minut. Hnusny ladovec to bol. Dijck je z toho chory este aj dnes:). Do nedele daleko, mozno bude aj slnko:).
Pre tych, co sa nedali odradit: Presov, odchod vlaku o 8:15, prestup v Kysaku. Ak nam kosicka tlupa bikerov necha vo vlaku miesto, pokracujeme s nimi az do Krompach a vystupime bajocko o 9:25.
Navrhujem stretavku na stanici najneskor o 8:00. V nedelu.
Jfab vasho (nasho) dvorneho zelezniciara predbehol. Potvrdzujem jeho informaciu ako spravnu. Ak sa podari, skusim zistit radenie vlaku z Kysaku so Krompach, ci sa tam popcha viac ludi:)
chystame sa aj my, zo Sabinova zautocit na Branisko, len teraz dilema je, ci ist rano vlakom s vami, alebo ci povlastnej osi a stretneme sa na chvalabohu napriklad. uvidime este teda kto kazdy sa od nas rozhodne ist. zajtra upresnime, alebo v sobotu. ale ak tak asi 3-5 kusov
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.