Endorfinov mam dost na cely tyzden, v praci sa blazene usmievam, az u kolegov vzbudzujem podozrenie, ze ma praca bavi a pritom to su len spomienky na vikend.
Podla cerstvej informacie od Matusa sa chystaju bardejovcania v nedelu 4.10. do Litmanovej a na polsku stranu. Orientacne cca 70 km, teren (sotolina, kamene). Ma niekto zaujem? V pripade pekneho pocasia by som siel tiez...
Mesto: Bardejov / Košice Založený: 14.01.2008 Príspevky: 4 021 Bike: Scott Genius 20 (2009)
Po dokladnom preskumani obsahu internetu o danej lokalite dufam, ze v tej Litmanovej nebude prilis HUSTO. Ale deje sa to tam kazdu prvu nedelu po prvom piatku v mesiaci...
ahojte, kto planuje v sobotu ist na maraton do Slov. raja? Zo Sabinova zatial planujeme asi 4 (+ mozno 2 ludia co sa idu len pozerat) a riesime pomaly auta a tak...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.