Kategórie
Bike-techBicykle CUBE - skúsenosti # MTB # výber bicykla # recenzie # skúsenosti # diskusia # technické otázky # kvalita # cube
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
Výpredaj -18% GHOST Riot Trail AL Essential 29 bicykel, grey/orange
od 2 449 €
-18%
MOC 3 299 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
-13% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 499 €
-13%
MOC 5 600 €
-24% Rocky Mountain Slayer Carbon 50 27.5 bicykel, zelená/zlatá
3 699 €
-24%
MOC 6 300 €
pokiaľ chceš jazdiť po polnej ceste a po meste a nie po horách stačí to ale ver jedno že tá vidla je základná elastomerová a radenie alivio ti bude strielať ako pukál
Alivio bude strielať? Poprosim vysvetliť, ja žiadne take skúsenosti nemám.
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=22_81&products_id=100404
Alivio neradí tak presne na rovine sa správe dobre ale do kopca to kope praská aj ked neradíš nasilu a hlavne tie kazety sú tiež zlé v tej rade priatelka má deore / alivio no prešmyk pohode ale vzadu kazeta alivio a šalter dore radí krásne ale kazeta na prd, v robote predávam genesis a tam alivio a ked som sa vozil po predajni tak to plieskalo
inac ako je to so zarukou ked mam bajk z bike-discountu, mozem taketo opravy riesit v ramci zaruky u nas v meste u predajcu CUBE?
lebo predajca sa ma pytal po oprave ze ako dlho mam bajk a ja ze 3 mesiace
inac ako je to so zarukou ked mam bajk z bike-discountu, mozem taketo opravy riesit v ramci zaruky u nas v meste u predajcu CUBE?
lebo predajca sa ma pytal po oprave ze ako dlho mam bajk a ja ze 3 mesiace
Ak je to autorizovany servis a predaj Cube mal by ti to spravit aj ked si u nich bike nekupil. Oni by si to mali nechat potom preplatit od dealera Slovcolex alebo neviem ako toto maju uz riesene to ta uz nemusi zaujimat.
Snivajte s nami
http://www.pravaspotrebitela.sk/index.php?page=brochures&itemid=9
http://www.pravaspotrebitela.sk/index.php?page=brochures&itemid=9
Ale to neznamena ze sa Cube drzi tohoto. Je x autorizovanych firiem kde ti platia aj ine pravidla hlavne u tých vacsích. Aj canyon sa da reklamovat o oficialneho servisneho partnera a nemusis ho vozit naspat do nemecka
Btw. Slovkolex dodrziava zakony exaktne, aj ked predas na Slovensku kupeny bike este v zaruke, tak ten druhy majitel je uz bez zaruky. o-hocicom/pravne-aspekty-zaruky-t32552.html
Pekne. A to som mal ten bike vo vyhlade. Vyzera ze to je tak do 60kg chrtica. Ja s mojimi 95kg full load by som ho zlikvidoval na prvej jazde po VF. No, dobre vediet. Dik ze si sa podelil so skusenostou.
Zase netreba odsudzovat podla jedného zlomeného rámu. Važim 88kg. s bikom som spokojný. P. Satka mi hovoril ze to videl len o troch bicykloch doposial. U mna je to jasna reklamácia kedze na rám su 3 roky. zadna stavba by mala z Nemecka dorazit bud. týžden cize dufam, že buducu sobotu budem uz nanom jazdit. Zlomený ram riesil uz v Nedelu takze ustretovost tam bola
Zatial moj naj bike ,ale trosku sa bojim ,ze pri mojich 100kg odpalim teleskopicku sedlovku ,lebo par krat pri urcitych zlomoch,jamach sa zasunula o par zubkov dovnutra .
Aku mate skusenost s takouto sedlovkou?
Dik
A kam sa stratili tie dalsie 3 roky? Vyrobca dava tusim 6 rocnu zaruku, predtym bola 5 rocna.
Asi ich inspiroval Progress Cycle (dovozca Giantu), tym sa tiez niekde na ceste do ich velkoskladu rocky v zarucaku stracaju ....
Toho by som sa nebal, skor to bude vynimka potvrdzujuca pravidlo, mam Cube AMS 125, 4 roky bez problemov. Ale vzhladom na horeuvedene radsej kupovat mimo SK.
6 rokov záruka stále je, ale podľa tohto http://www.cube.eu/uk/service/faq/faq-detail/article/how-long-do-i-have-guarantee-warranty-on-my-cube-bike/ sa to vzťahuje iba na hliníkové HTčka...