Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
alebo este skusit vyrovnat, patku myslim aj ich objednavaci system ponukal prikupit nahradnu
len mi nedalo a otvoril som tvoj bike z profilu a tak sa musim spytat: to sedlo tak mas stale alebo uz ho mas normalne vodorovne? bo hento ma boli uz len pri pohlade
alebo este skusit vyrovnat, patku myslim aj ich objednavaci system ponukal prikupit nahradnu
len mi nedalo a otvoril som tvoj bike z profilu a tak sa musim spytat: to sedlo tak mas stale alebo uz ho mas normalne vodorovne? bo hento ma boli uz len pri pohlade
Bike som zaniesol do servisu, som sa do narovnávania pätky púšťať nechcem. Rovno ale objednávam aspoň 3 pätky z Canyonu do budúcna. Čo sa týka sedla, tak som ho po prvej jazde narovnal. Tak ako je na obrázku prišlo z Canyonu, tak ja som myslel, že asi vedia ako to má byť.
Páni dá sa očakávať v dohľadnej dobe nejaká iná zľava? Veľmi to nesledujem. Zaujal ma okrem iného Neuron AL 6.9 a ten zrovna v zľave nie je
akú zľavu by si tam ešte chcel ? nebodaj 200 € ? zabudni...možno tak ešte v outlete, nejaký vrátený poškodený... veď cena nového Neurona 6.9 je už aj tak dosť nízka, že bike v tejto katogorii a výbave lacnejšie nikde nekúpiš...
Jasné, že budú. Každý rok sú a do konca sezóny ďaleko. Len trpezlivosť chlapče.
Alebo niekde týždeň zamakať (pohnúť rozumom), tých 100 eur zarobiť a nebudeš zbytočne celú sezónu trpieť ako kôň.
Nevedel som že sa tu podaktorí začnú hrať na moralistov po jedonuchej otázke Ako vravím, Canyon nesledujem, ale viem že mávajú často rôzne akcie a zľavy tak som chcel vedieť či sa podľa minulých rokov nedá trochu odsledovať kedy bude nejaká zľava(počas určitých pretekov). S peniazmi problém chvalabohu nemám, ale ani s bicyklom až tak nesúrim a trošku by asi každého naštvalo keby objedná a o pár dní je to mínus 250...
ked ti to nesuri, tak sleduj web, alebo si prihlas newsletter, za posledny mesiac su zlavy uz tretikrat, takze to asi budu striedat na dalsie bicykle aj v maji
..tak potom to bola naozaj zbytočná otázka, keď nie je s ničím problém...zľavy sú marketingový nástroj podľa toho ako ide obchod....sledovať a čakať, alebo ako som písal zarobiť a kúpiť a neriešiť po fórach...že som sa nechal do toho zatiahnuť...
Ak by dali zlavu nejaky cas po tvojej objednavke, tak ti penazny rozdiel poslu naspat, alebo si v danej cenovej relacii mozes vybrat nejake prislusenstvo. Moj kamarat si este v polovici aprila objednaval, den pred dorucenim bicykla vyhodili zlavy tak ich kontaktoval a nemali s tym problem.
Najmenej co mozes spravit je zaregistrovat sa pre newsletter a o akciach budes vediet hned - a je po probleme
lukasz9
Len som chcel povedať, tiež nie v zlom že na nižšie cenove kategorie zľavy veľmi nedávajú (max.50-100€ aj to len výnimočne)...neuron 9.0 je trochu iný level, takže preto taká zľava...
Tak som si predstavoval odpovede hneď, ďakujem Ešte cca dva týždne vydržím, potom sa rozhodnem či to bude kaňon. Neuron 6.9 v tej šedo-červenej môže vyzerať naživo fajn, tie ich stealth čierne modely ja nemusím.
cau, jedna otazka/zamyslenie od temy....canyon predava biky z rafikmi ktore su bezdusove s pneumatikami ktore su bezdusove, preco uz rovno nenahodi vsetko ako bezdusove ale napcha tam dusu a pribali bezdusove ventily?!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bike som zaniesol do servisu, som sa do narovnávania pätky púšťať nechcem. Rovno ale objednávam aspoň 3 pätky z Canyonu do budúcna.
https://www.canyon.com/sk/specials/trailsarecalling/?utm_campaign=&utm_medium=&utm_source=&utm_content=&utm_term=
akú zľavu by si tam ešte chcel ? nebodaj 200 € ? zabudni...možno tak ešte v outlete, nejaký vrátený poškodený... veď cena nového Neurona 6.9 je už aj tak dosť nízka, že bike v tejto katogorii a výbave lacnejšie nikde nekúpiš...
Alebo niekde týždeň zamakať (pohnúť rozumom), tých 100 eur zarobiť a nebudeš zbytočne celú sezónu trpieť ako kôň.
S kliestami na cyklozamky ?
luky64 aj za tento https://www.canyon.com/sk/mtb/neuron/neuron-al-9-0.html sa nedala dať zľava, lebo bol už aj tak dosť lacný? Určite by si radšej zaplatil plnú sumu pre lepší pocit
PS: všetko myslené len v dobrom(keby niekto chcel pokračovať vo flejme)
Najmenej co mozes spravit je zaregistrovat sa pre newsletter a o akciach budes vediet hned - a je po probleme
Len som chcel povedať, tiež nie v zlom