Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
je to tak,v českom bike fóre niekto spomínal,že mu praskla zadná stavba,nejazdí kvôli tomu už pár mesiacov-reklamácia sa vlečie,nechcú vrátiť peniaze,novú zadnú stavbu nemajú,nemá proste nárok na nič-u Canyonu neexistuje lehota na reklamačné plnenie,ten super pomer-cena-výbava má aj takéto nedostatky
tak to je velke minus pre canyon ,ze ma neobmedzenu dobu na riesenie, ked som ho kupoval tak som myslel ze 30dni vybavenie reklamacie plati pre celu EU, takto by som si velmi rozmyslel, ci by som kupil znova
Mna napriklad pobavilo teraz riesenie s tou sadou na odvzdusnenie na RS Reverb. Som najskor napisal mail na CZ/SK support, ale kedze sa neozyvali tak som si dal chat priamo z DE. Tam mi vybavili hned reklamaciu, ze ked bude diel na sklade tak ho poslu - zalozili tiket.
Medzicasom mi prisla odpoved z CZ, ze odzvdusnovacia sade nie je standard takze ju neposlu.
Asi je fakt najlepsie komunikovat priamo z nemcami.
Mna napriklad pobavilo teraz riesenie s tou sadou na odvzdusnenie na RS Reverb. Som najskor napisal mail na CZ/SK support, ale kedze sa neozyvali tak som si dal chat priamo z DE. Tam mi vybavili hned reklamaciu, ze ked bude diel na sklade tak ho poslu - zalozili tiket.
Medzicasom mi prisla odpoved z CZ, ze odzvdusnovacia sade nie je standard takze ju neposlu.
Jedine s nimi! Cz chat je uplne zbytočný ten človek si píše čo chce...
Ja som tiež riešil zmenu v objednávke s cz/sk support a malo byť všetko v poriadku vyriešené.Dnes som zistil že mi bola iná suma bloknutá na účte ako mala byť.Písal som na cz/sk support ako je to s mojou objednávkou a nič.Žiadna odpoved.Podarilo sa mi pripojiť na chat so Stephanom v Canyone a tam nič nevedeli o zmene objednávky.Stále tam bola pôvodná,ktorú mi upravil ako som chcel.Neviem ako teda komunikuje cz/sk support s canyonom,ked vôbec nevedili o zmene v objednávky a to mi prišla aj nová úpravená faktúra.Mám z toho zmiešané pocity lebo neviem či je chyba v canyone,alebo na strane cz/sk supporte,ked mi prišla aj nová faktúra.Nechce sa mi veriť,že cz zástup iba tak výstavy faktúru bez toho aby o tom v canyone vedeli.
Mne sa este nikdy nepodarilo dostat na nemecky chat, resp. na ziadny. S CZ riesim aby mi poslali tie kovove uchyty bovdenov a pekne ma vytacaju, zevraj z technickych dovodov im to kolegovia z nemecka nevedia poslat. Prosim vas ako sa dostanem na ten chat? Vzdy mi to tam pise, ze su plne obsadeni.
Ja som dnes skúšal prvý raz a tak po cca 20 minútach sa mi podarilo spojiť.Začal som po nemecky a Stephan sa ma spýtal či môžeme pokračovať v angličtine.Asi translator zle prekladal do nemčiny a prd rozumel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cez vikend poslem foto - farba Vertical Green.
to je asi najkrajsia farba, tesim na foto
Jedine s nimi! Cz chat je uplne zbytočný ten človek si píše čo chce...