Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Co sa tyka terminov vybavenia objednavok je to pekny chaos.Ja som si objednal Grand Canyon AL SLX 8.9 12.11.2015. Termin dodania je 28.3.-1.4.2016 co je presne ten isty termin,ako keby si ho objednal dnes,co je 3 mesiace neskor,ako moja objednavka.Nechapem!
co je nepochopitelne na tom? asi cakaju na dodavku ramov alebo niecoho.. ak maju predpokladane naskladnenie zaciatkom Marca tak je jedno kedy ho objednas pokial nenaplnia kontajner napriklad
Este par slov k vybaveniu reklamacie.Po cca 500 km mi praskol ram na novom Grand Canyon AL.Reklamacia bola samozrejme uznana,ale vybavenie trvalo 4 mesice.V zime je to v pohode,ale ked sa to stane tak v maji, tak sezona je v kybli.Vsetky nepriaznive faktory s fi.Canyon vsak kompenzuje super cena,tak si to kazdy musi zvazit,ci mu tieto peripetie zato stoja.Ja uz cakam na 3.bike,tak ze uz si zvykam.....
nereklamoval si to pocas toho ich chaotickeho obdobia ked menili informacny system, vyrobnu halu a nic im tam nefungovalo ? myslim ze standardne riesia reklamacie podstatne rychlejsie
Predvcerom mi ten bike prisiel,s novym ramom,vymenenym radenim Shimano a vymenenymi lankami,celu dopravu hradili,dosiel kurier pre bike,aj ho doniesol na ich naklady,celu prestavbu robili v Cechach,mimo terminu absolutna spokojnost.
1. V balíčku Canyon, tam kde sú montážne kľúče na nastavenie bajku je aj nálepka Canyon, kam s ňou?
2. Aký je rozdiel medzi predstavcom Iridium 3-0 a 3-5?
3. Na Mavic Crossridoch je za kazetou čierny plastový "lapač" nečistôt zn. Mavic od kolesa, nechať ho tam?
Ja som si predstavec otocil naopak povodne bol mierne nahor a bolo to take divne...otocil som ho a vyzera to uplne inak. A ten plast za kazetou tiez musim odstranit cim skor
No moje skusenosti s Canyon ultimate cf sl po cca 300km su zatial kladne...lanka vedené vnutrajskom su super vec, žiadne zvuky pri zaradenom malom prevodniku a 25mm plaste su komfortné, sa citim, ako keby som mal odpruzeny bike
Vcera som objednal Spectrala AL 6,0 v L-ku, som zvedavy, kedy bude doma. Este mi neprisiel e-mail z DE. Dostupnost na stranke je v polovici aprila. Cas ma netlaci mam na com teraz jazdit...
Ja som toho Spectrala objednaval v decembri. Na stranke bolo dodanie od 29.2. do 4.3.2016. Potvrdenie my prislo na 15.2 az 19.2.2016. Minuly tyzden som pisal na support a odpovedali mi, ze bike pride v tyzdni od 22.2. alebo mozno neskor lebo nemaju nejake diely. Vcera som zo srandy napisal na nemecky chat, ze aky ja stav mojej objednavky? Som zostal cucat s otvorenymi ustami, ked mi napisal, ze bike je uz v BA. Dnes uz ho zena prebrala doma. Bez nejakeho mailu alebo ineho upozornenia. Ale lepsie takto ako cakat 4 mesiace
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2. Aký je rozdiel medzi predstavcom Iridium 3-0 a 3-5?
3. Na Mavic Crossridoch je za kazetou čierny plastový "lapač" nečistôt zn. Mavic od kolesa, nechať ho tam?
2. žiadny extra rozdiel
3. rýchlo ho zlož kým si ho niekto všimne
u mna to vyhral sluzobny notebook
Cez vikend poslem foto - farba Vertical Green.
Dik