Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
nj, nezvladli to chalani... napriek tomu si myslim ze nejak strasne ich to financne nezaboli - chvilu bude po nete vela nastvanych blogov a potom vsetko stichne a bude pokracovat dalej... maju moc agresivne ceny na to, aby ich ludia dokazali dlhodobo odignorovat
Borci dnes sestre konecne prisiel bike...GRAND CANYON AL 3.9 WMN...v popise je pisane ze balenie obsahuje aj pumpu na vidlicu...ale v baleni mi ju nedodali...posielaju ju vobec spolu s objednavkou este? pise sa aj ze vidlice na cestu byvaju vypustene...ale mne pride tato prirpavena...kedze ide vikend tak sa len tak pytam tu..diky
mam taky dojem ze im niekto rozkrada prislusenstvo k bajkom. za mesiac si asi treti co pisal ze mu chyba vercajch k bajku.
No okej len potrebujem zistit ci teda ju mam dodatocne pytat a ci treba este tu vidli nafukat..lebo s tym nemam skusenost ale ako pisem vidla pruzi a pride mi uz funkcna..tak neviem
k bajku mala byt. urcite ju pytaj. vidla aj ked je nafukana, nebude nafukana stale. casom treba dofukovat. fuka sa podla aktualnej vahy jazdca a jeho preferencii, ci chce tvrdsiu alebo mäksiu.
k bajku mala byt. urcite ju pytaj. vidla aj ked je nafukana, nebude nafukana stale. casom treba dofukovat. fuka sa podla aktualnej vahy jazdca a jeho preferencii, ci chce tvrdsiu alebo mäksiu.
Tak mju musim v pondelok pytat...aj vies narychlo poslat nejaky odkaz kde o tom tlaku vidle pisu? ako sa to urcuje ?
nadstavuje sa SAG na vidle. su na nohach ciarky z % a gumicka? ak ano. nafukaj vidlu dajme tomu na 80 psi. sestra sadne na bajk. vidla sa trochu pod jej vahou zanori ( to je ten SAG) ma byt zanorena 10 az 20% pod vahou jazdca. pred nasadnutim tu gumicku stiahnes uplne dolu. po zosadnuti ti gumicka ukaze kolko bola vidla zanorena.
nadstavuje sa SAG na vidle. su na nohach ciarky z % a gumicka? ak ano. nafukaj vidlu dajme tomu na 80 psi. sestra sadne na bajk. vidla sa trochu pod jej vahou zanori ( to je ten SAG) ma byt zanorena 10 az 20% pod vahou jazdca. pred nasadnutim tu gumicku stiahnes uplne dolu. po zosadnuti ti gumicka ukaze kolko bola vidla zanorena.
gumicka tam nie je co som si vsimol...tie ciarky neviem musim to zajtra pozriet..a ked pride pumpa sa s tym pohrat
a co mali zrusit na rok firmu kym vsetko nenabehne ???
Pustili sa do toho po sezone, ked objednavok maju asi najmenej, najvacsi naval objednavok je podla mna na jar ked je vonku pekne a ludia zistuju ze "potrebuju" nove bajky. A dovtedy im to uz snad bude fungovat. Nacasovat to lepsie nemohli. Boli problemy, ale do leta bude asi vsetko fungovat tak ako ma.
Tak ja sa v tomto dobre neorientujem tak preto sa pýtam... Mne príde prvý lepší bike za mesiac tak s ním sa moje vedomosti v tejto oblasti snáď začnú zlepšovať keď sa budem.viac zaujímať o tieto veci...A keďže ide víkend a nepríde mi odpoveď z canyonu tak tu je to jak blesk sa informovať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No okej len potrebujem zistit ci teda ju mam dodatocne pytat a ci treba este tu vidli nafukat..lebo s tym nemam skusenost ale ako pisem vidla pruzi a pride mi uz funkcna..tak neviem
Tak mju musim v pondelok pytat...aj vies narychlo poslat nejaky odkaz kde o tom tlaku vidle pisu? ako sa to urcuje ?
gumicka tam nie je co som si vsimol...tie ciarky neviem musim to zajtra pozriet..a ked pride pumpa sa s tym pohrat
a co mali zrusit na rok firmu kym vsetko nenabehne ???
Pustili sa do toho po sezone, ked objednavok maju asi najmenej, najvacsi naval objednavok je podla mna na jar ked je vonku pekne a ludia zistuju ze "potrebuju" nove bajky. A dovtedy im to uz snad bude fungovat. Nacasovat to lepsie nemohli. Boli problemy, ale do leta bude asi vsetko fungovat tak ako ma.
No ved to ma tiež napadlo... Len potom ma matie ta pumpa ktorú udávajú v balení
tu pumpu maju aj pri fatbajku s rigid vidlou
https://www.canyon.com/en-sk/mtb/dude/dude-cf-8-0.html
..ved sa pozri na tu vidlu - ci ma na lavej nohe nejaku otacaciu blbost s napisom "preload" alebo ci tam ma pod capickou autoventil