Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
..ved sa pozri na tu vidlu - ci ma na lavej nohe nejaku otacaciu blbost s napisom "preload" alebo ci tam ma pod capickou autoventil
No ved hej... Práve to sa mi nezdalo lebo tam ventil není..ale to otacacie kolečko tuhosti tam je... Len ozaj som si nebol istý keď je to pre mňa nové a uvádzali pri obsahu pumpu.... Takže to nie je potrebné...
Ahojte, chcela by som sa opytat, do akej nosnosti su vhodne ramy od Canyonu, konkretne model Grand Canyon AL SL 6.9 (rok 2016) alebo minulorocny Grand Canyon AL 6.9? Su to hlinikove ramy, ale neviem ci pre muza o vahe 115 kg by boli vhodne. Dakujem.
Neviete o nejakých SVK predvádzačkách, kde sa budú dať vyskúšať bajky? Chcel by som sa na nich povoziť a nechcem kempovať na Kamzíku a otravovať ľudí či sa môžem posadiť na ich drahý bajk
Ahojte, chcela by som sa opytat, do akej nosnosti su vhodne ramy od Canyonu, konkretne model Grand Canyon AL SL 6.9 (rok 2016) alebo minulorocny Grand Canyon AL 6.9? Su to hlinikove ramy, ale neviem ci pre muza o vahe 115 kg by boli vhodne. Dakujem.
ja som tiež riešil túto otázku pri kúpe Canyonu...všetky rámy do 120 kg , kolesá DT SWISS do 110 kg , MAVIC do 100 kg
Napisal som ze to je viac ako pol roka? ja som napisal kolko cakam ja...tak klidek suhaj s mudrymi dotazmi... ale hej je to celkom dost ked chalan co si ten isty objednal dva tyzdne po mne ho ma uz nejaky ten mesiac mozno dva doma...
objednaný mam model 2016 z 14.9 2015 a najprv faktúrovo mi mal byt dodaný 22.12.2015 potom 22.2.2016 a dneska som sa dozvedel že najskôr 24.4.2016, preto som sa toho trošku zľakol že či tam niesu nejaké iné problémy a či je niekto na tom tak isto ako ja
Ja som objednaval pred vianocami, na stranke bol datum odoslania 25.3, na fakture 22.2. A v piatok (5.2.) Mi prisiel mail ze mi odoslali bajk. Cize zajtra by mal prist ☺
Dnes mi dorazil moj canyon cf sl 7.9 2016. Objednaval som 2.12, platil som o dva tyzdne neskor. 5.2. Mi prislo ze moj bike bol odoslany a dnes dorazil. Bike je v bezchybnom stave ziadne sskrabance, krabica obsahovala vsetko co mala ☺ ked som objednaval na stranke bol datum odoslania nieco okolo 20.3. Na fakture 25.2 a prisiel 10.2 cize som velmi spokojny ☺ ma to vsak jedinu chybu- dnes ho nemozem ist otestovat lebo prsi pripajam par fotiek
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.canyon.com/en-sk/mtb/dude/dude-cf-8-0.html
..ved sa pozri na tu vidlu - ci ma na lavej nohe nejaku otacaciu blbost s napisom "preload" alebo ci tam ma pod capickou autoventil
No ved hej... Práve to sa mi nezdalo lebo tam ventil není..ale to otacacie kolečko tuhosti tam je... Len ozaj som si nebol istý keď je to pre mňa nové a uvádzali pri obsahu pumpu.... Takže to nie je potrebné...
ja som tiež riešil túto otázku pri kúpe Canyonu...všetky rámy do 120 kg , kolesá DT SWISS do 110 kg , MAVIC do 100 kg
Hej ja čakám od 11.9.2015... ale uz za mesiac by mal prist konecne
Napisal som ze to je viac ako pol roka? ja som napisal kolko cakam ja...tak klidek suhaj s mudrymi dotazmi...