Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Sak to Niekde som cital ze pred par mesiacmi zdvihli ceny takze tieto zlavnene sa len dorovnali na uroven co bola nedavno normalna cena. Neplanujem teraz kupovat aj ked napr. Neuron ma laka. Predpokladam ze Neurony a Exceedy predstavia coskoro nove preto su teraz vypredaje, nove budu tak o 300-500e drahsie. Len ma zaujimalo ci je bezny posezonny vypredaj kedze to nemam odsledovane.
Posezónny výpredaj je pravidelne každý rok, ale u Canyonu som bol zvyknutý na iné zľavy a inú pestrosť ponuky v septembrových výpredajoch. Fulla som kúpil v zľave 700eur a cesťák o rovnú tisícku lacnejšie. Tá ponuka a zľavy čo sú tam teraz ma nechávajú chladným. Ale už som radšej ticho lebo sa vyroja príspevky ako sa to nedá porovnávať, je iná doba atď.
Tak logicky, keď zvyčajne nemajú väčšinu bicyklov skladom, čo vyrobia behom pár dní predajú, tak akože majú dávať výpredajové zľavy na nevyrobené bicykle????
Keď už si dal toľko otáznikov tak odpoviem Vôbec ma ako zákazníka netrápi či má, alebo nemá Canyon bicykle vyrobené a doručené z ázie, hodnotím ponuku a posezónnu ,,motivačnú´´ zľavu. A tá je tento rok nič moc. Okrem toho skladom toho majú dosť, ale zrejme zatiaľ nemajú problém s odbytom, tak to so zľavami nepreháňajú.
Minulý týždeň som sa bavil s manažérom konkurenčného výrobcu bicyklov (nie slovenského a nie direct sale) a potvrdil, že sklady sa začínajú plniť a predajcovia, čo si v korona šialenstve predobjednávali aj to čo nechceli začínajú mať pomaly problém s odbytom. Je teda reálne v dobe budúcej nakúpiť za výhodnejšie ceny ako je tomu teraz.
Ale nikoho nechcem odrádzať, Canyon nejaké zľavy šupol, tak to určite vypredajú tak kto chce konkrétny model, netreba váhať. Ale bajky nad ktorými by som teoreticky uvažoval sa tam ani neobjavili.
Je nejaky rozdiel v ramoch modelu Neuron cf8 2021 vs cf9 2022? Ci len v osadeni. Cf8 21 by mal vazit 14kg a cf9 13kg. Ci to je len komponentami alebo aj ram je lahsi
Neuron je uz na mna overkill, kamos to ma a to uz je dost trailove. A tazitko. Ja som skor na slapave lahke. Paci sa mi mondraker f-podium ale cenovka na mna trochu moc. Tak zas pokukujem po lahkom HT.
Dnes som nahodne skusil neuron velkost M v karpatoch (dakujem neznamemu bikerovi) a musim skonstatovat ze bud je to fakt male (kratke) alebo ja nie som na take typy bikov zvyknuty. Sediet ako na stolicke, posed ako na krosovom vyletnom biku ?
Asi by mi viac sedelo L. Otazka ako je v tomto porovnani taky LUX
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takéto správy radšej citat dvakrát ako zmeškať.
Btw ten cf9 za 3500 ti silno závidím. Mesiac dozadu som kúpil 7. Teraz by som ho hneď zobral.
Minulý týždeň som sa bavil s manažérom konkurenčného výrobcu bicyklov (nie slovenského a nie direct sale) a potvrdil, že sklady sa začínajú plniť a predajcovia, čo si v korona šialenstve predobjednávali aj to čo nechceli začínajú mať pomaly problém s odbytom. Je teda reálne v dobe budúcej nakúpiť za výhodnejšie ceny ako je tomu teraz.
Ale nikoho nechcem odrádzať, Canyon nejaké zľavy šupol, tak to určite vypredajú tak kto chce konkrétny model, netreba váhať. Ale bajky nad ktorými by som teoreticky uvažoval sa tam ani neobjavili.
Toto si nepozeral, lahke HT to bude urcite a vybavou ako cf7.
https://kubicasport.eu/mondraker-podium-carbon-29-2022-translucent-red-carboncherry-red
Výpredaj -22% Mondraker F-Podium Carbon DC (SPE) 29 bicykel, carbon/cherry red
4 049 € -22%
MOC 5 199 €Asi by mi viac sedelo L. Otazka ako je v tomto porovnani taky LUX
Myslis ze sa to tak zasadne menilo? Ten co som skusal tiez nebol 2022 ale nejaky starsi
2019
https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trail-bikes/neuron/al/neuron-al-7.0/2067.html?dwvar_2067_pv_rahmenfarbe=RD%2FOG
2022
https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/trail-bikes/neuron/al/neuron-7/3158.html?dwvar_3158_pv_rahmenfarbe=GY%2FBK