Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
CF7 by som nebral uz len kvoli tym kolesam Reynolds, ktore maju hroznu povest. Aj tu na fore bolo viac rozpadnutych orechov. CF6 je super deal, 400e ti zostane na teleskopku a dalsie upgrady. Fox mozes pripadne predat a dat si tam SID, ale neriesil by som to podla mna.
Najmaslovejsi chod maju tie foxky,ktore roky nevideli servis... Predsa nebudes preplacat v Slovkolexe...Ale ak ludia menia pravidelne biky,tak v pohode. Tiez som dal vidlu aj tlmak do Klobusic,no lacne to nie je a tak pristal RS. Inak scarinko ved si pokukoval po fullovi,mrkni na Neuron CF9,lacnejsi s karbonmi od DT Swissu tazko najdes🙃
Neuron je uz na mna overkill, kamos to ma a to uz je dost trailove. A tazitko. Ja som skor na slapave lahke. Paci sa mi mondraker f-podium ale cenovka na mna trochu moc. Tak zas pokukujem po lahkom HT.
Myslíte, že do konca roka bude mať ešte Canyon väčšie zľavy ako momentálne? Celkom sa mi pozdáva Neuron 5, prípadne aj 6, tak ma zaujíma či čakať alebo brať to čo je aktuálne v ponuke.
ja by som kludne bral hned kym su, lebo ak bude dalsia zlava tak sa im da napisat a mozno ... mne takto pred 3 rokmi dodatocne dali kredit 200 eur, ked bike zlacnel mesiac potom ako som ho kupil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hmotnost skoro totozna
CF6
+ shimano SLX pohon, brzdy, kolesa DTswiss, lacnejsi o 400€
- Fox vidla, rafky len 25 inn, rocket ron 2,25 plaste, az koncom roka
CF7
+ vidla SID, sirsie rafky 30/28 f/r, ikon 2,35 plaste, SKLADOM
- sram pohon, level brzdy, reynolds kolesa
co myslite?