Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Zdravím páni. Plánujem si pravdepodobne objednať Canyon a napadlo ma ako to je s tým prvým servisom po "zabehnutí" biku? Treba ho tam znova posielať, alebo mi to vie spraviť aj tu na svk niekto?
Prosím vás, viete mi poradiť ako nafúkať vidlu na canyon 5.9 Al ? Nikde som to v priložených papieroch nenašiel. Mám cca 72-75kg, ďakujem.
Ako si tu už videl, tých 20 percent je fajn, no ak jazdíš čo-to tvrdšie, rýchlejšie, odporúčam to trošku prifúknuť, hoci je to len môj subjektivny postoj. Tebe budu hltať kolesá (Y)
Zacni nejakou zakladnou hodnotou, napriklad metodou SAG. Odskok nastav do stredu a jazdi jazdi jazdi. Postupne ziskas cit, ze co ti chyba, prifuknes, odfuknes, pohras sa s rebound. Poznac si nastavene tlaky. sleduj aky zdvih realne vyuzivas. Casom si to vyladis lebo budes vediet co si mas vsimat. Na 1x sa to neda. Rebound ti zocvakne ked nebudes vediet vyskocit na obrubnik PS. rockshox zvykne mat dole na nohe orientacnu nalepku s tlakmi
Tak moja skusenost s casom dodania: v nedelu som objednala, velkost a model kt. mali na sklade (nerve 6.0, M) zaplatilo sa este v ten den cez paypal, a dnes - len po piatich pracovnych dnoch - bike uz doma a caka na skladanie Zajtra rano sa do toho pustame, dufam, ze to s tatom zvladneme
No jo Ech to ale este pozerie bubakov Nova prilba, brile, mensi prevodnik, pedale...Inak ked som pozeral ceny 11s kazety X1, ze 200EUR, uz sa tesim ked ju zoderiem a bude treba menit Nechapem tie ceny SRAM-u
kazda novinka je zozaciatku draha, kym sa naklady na vyvoj rozpocitavaju na mensi pocet predanych kusov.. ked sa to viac rozsiri, pojdu aj ceny dole.
Ja som zatial uplne spokojny a 1x11 uz budem chciet na kazdom dalsom bajku
Minulý týždeň mi konečne prišiel Canyon, po predĺžení zo 17kw na 21kw. V stredu poobede ho odovzdali kuriérovi a v piatok už bol doma. Na nohe vidly sú drobné škrabance, ktoré tam museli byť už pred odoslaním, keďže v krabici sa o ňu nič neopieralo. Odfotil som to a poslal ako reklamáciu, s tým, že takéto biky dávajú o cca 100€ lacnejšie, uvidím čo mi odpíšu. Bike je ináč perfektný, pôžitok z jazdy na nezaplatenie, napriek váhe výborne šlapatelný hore kopcom a dolu zasa nádherne žehlí. V reály vyzerá ešte lepšie ako na fotkách. Pripájam pár foto pre ilustráciu.
Presne tak :- ) Ja som podla fotiek myslel ze to bude skoro identicke so spectralom, o krivku navyse a mierne mohutnejsie vahadlo ale ten rozdiel na zivo ma fakt prekvapil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Buduci pondelok maju znovu sviatok.
Ď.
Ako si tu už videl, tých 20 percent je fajn, no ak jazdíš čo-to tvrdšie, rýchlejšie, odporúčam to trošku prifúknuť, hoci je to len môj subjektivny postoj. Tebe budu hltať kolesá (Y)
Ja som zatial uplne spokojny a 1x11 uz budem chciet na kazdom dalsom bajku
Presne tak :- ) Ja som podla fotiek myslel ze to bude skoro identicke so spectralom, o krivku navyse a mierne mohutnejsie vahadlo ale ten rozdiel na zivo ma fakt prekvapil.
Nech super sluzi.