Ja som mal jedno CTMko,trosku davnejsie,ale bol to neskutocny bajk Vidla horsia ako pevna,sedlo tvrde ako kamen a celkovo nie najlepsie Ale 8000Sk nie je cena s*****kveho biku
Ja na podobnej Deme za 8 tis. jazdím teraz do školy Ale má pevnú vidlu a rovnaké Remerx ráfy. Hlavne s blatníkmi vyzerá pekelne dobre (dokonca má odpruženú sedlovku!)
mam zephyra 08 disc neskutocne do***** bajk ta vidla SR XCR z 10 cm zdvihu su ucinne 2 - 3 cm na natvrdsich jamach , ale za tu cenu neni dovod sa cudovat
su to rovnake ramy. ja mam tiez ctm zephyr, ale nebol v disc verzii. moja xcrka isla celkom v pohode, nemal som problem. a prosim ta, vymen si kotuc na prednom kolese za mensi
takze by sa dalo povedat, ze je silna brzda na slabu vidlu, ale dalo by sa to vyriesit napr vymenou tejto xcr-ky za marzocchi bomber? lebo sa chystam v blizkej dobe ju vymenit.
a rozdiel medzi zephyr plus disc a deamon je sklon ramu, ked pozeras na oba bajky a maju sedlo hore, tak zephyr je menej nakloneny, vidno to aj pri zvare pri rychloupinaku, teda aspon ja som si to vsimol, lebo som sa rozhodoval medzi nimi.
a ten kotuc inac bol na tom bajku original 203mm, ja som ho nemenil.
No tak. Ctm ako rámik , je po prdely, dá sa na ňom aj vyšlapnúť, aj spustiť, aj do mesta, aj mimo. Ale čo sa jedná o komponenty, to viem aj z vlastných skúsenosti, že odchádzajú. Napr. vidlica začne kopať, až dostane vakeľ. Ak máš o neho veľký zaujem . a ak sa v tom aspoň trochi vyznáš tak si ho poskladaj, ak nie. Tak je to aj tak good. šak ak sa do neho nebudeš montovať, tak 2 roky musí ijsť určite. A čo sa týka tých bicykloch, ja som takýto bajk mal v 10rokoch teraz mám 17r. a mám fulku treka za 30 000. tam je už po prdely vydlica , a rámik... A do ctm.... dáš aj 190mm zdvych ja som to mal odskušane z monsterou. ja by so m uvažoval, ak tam cheš dať niečo nové (vydlu) tak niečo od marzocchi, alebo rock shox, ak kúpiš nečo lacné , tak zle dopadneš, nievšetko čo sa blyšti je aj dobré.. ja by som aj poradil o akú vydlu by si mal zakopnúť ale nevem cenovú reláciu akú si ochotný dať. a aký štýl jazdíš.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ten kotuc inac bol na tom bajku original 203mm, ja som ho nemenil.