To je zvláštne, lebo na stránke je záručný list, ktorý je aktuálny a tam sa to presne na strane 12 uvádza, že záruku je možné predĺžiť o ďalších 36 mesiacov ak do 30 dní od zakúpenia zaregistrujete bicykel. Ale ten, zdá sa nemáme kde registrovať...
Tak asi nebude aktuálny...
Zda sa, ze Kona dozivotnu zaruku na ram skutocne dava.. ?
IF THE WARRANTY IS REGISTERED WITH KONA WITHIN THREE MONTHS AFTER THE PURCHASE OF THE BICYCLE, THE WARRANTY IS EXTENDED FOR THE LIFETIME OF THE ORIGINAL OWNER
https://konaworld.com/honzo_dl.cfm
Hlavne nech nazbieraju udaje o tom, ze ceny cykloveci su castokrat az choro vyhnane do vysin, len preto, ze sa v poslednych rokoch narazovo spopularizovala cyklistika ?.
Aj ked CTM zrovna ma celkom stravitelne pomery cena/vykon.
No ako v skoro kazdom fore su prispevky priradene k nicku, takze technicky uplne anonymne nie su, lebo to by bol nezmysel 😀. A to, ze si nezamknute temy moze precitat kazdy, kto ma vytvoreny profil, je tiez bezna vec. Tak mi to pride cudne, ze pises, ze uz fora nie su anonymne... Ani nikdy neboli, nie? 🙂
mozno len niekto kto robi v CTM je tiez biker a tiez na tomto fore
Servisáci poznajú svoje
A samozrejme netreba zabudat aj na to, ze samotna verejna publikacia mohla prispiet k pozitivnemu vysledku.
Ak sa na tych CTM Ridge konstrukcne nic nezmenilo, osobne by som preferoval skor CTM Skaut, ak by bola taka moznost. Na jeho styl jazdenia vyzera byt uplne postacujuci.
Dobra praca CTM.