Chcel by som sa podelit o svoju neprijemnu skusenost s reklamaciou v tejto spolocnosti a varovat ostatnych pred podobnym osudom. Pred tyzdnom pri umyvani bicykla som si vsimol, ze ram je prasknuty. V tej dobe mal bicykel od nakupu asi 2 roky a 2 tyzdne. Nikdy som nechodil traily, nachodene ma bicykel maximalne 1500km a nemam ani nadvahu, pouzivam ho vylucne len na spestrenie zivota po kancelarskej praci, takze chyba nemohla vzniknut hrubym zaobchadzanim. Pri kontaktovani MTbikera mi bolo oznamena, ze zaruka uz padla a treba kontaktovat vyrobcu ohladom predlzenej zaruky na ram. Tu prisiel kamen urazu, spolocnost CTM pozadovala po zakupeni registraciu do 30 dni, avsak tuto informaciu nikde uz verejne nedeklarovali a nachadza sa v prirucke az na 12tej strane drobnym pismom. Bicykel mi prisiel postou a ziadne upozornenie som k tomu nedostal. Celu vec planujem podstupit obchodnej inspekcii ako zavadzanie spotrebitela, ked vsade deklaruje predajca 5 rokov zaruku, ale dalej uz nepovie, ze treba sa u nich hned registrovat. Btw, za 1700 eur som cakal vacsiu ako 2 rocnu zaruku na ram. Aspon sa v celej krase ukazalo to nase slovenske podnikanie...
Zaujimave. Pri bicykloch by som to necakal. Ale tak nech si zbieraju info no...
Hlavne nech nazbieraju udaje o tom, ze ceny cykloveci su castokrat az choro vyhnane do vysin, len preto, ze sa v poslednych rokoch narazovo spopularizovala cyklistika ?.
Aj ked CTM zrovna ma celkom stravitelne pomery cena/vykon.
Doživotná záruka neexistuje. Je to doživotnostná záruka. Životnosť ním vyrábaných produktov si každý výrobca definuje sám.
Zda sa, ze Kona dozivotnu zaruku na ram skutocne dava.. ?
IF THE WARRANTY IS REGISTERED WITH KONA WITHIN THREE MONTHS AFTER THE PURCHASE OF THE BICYCLE, THE WARRANTY IS EXTENDED FOR THE LIFETIME OF THE ORIGINAL OWNER
Len doplnenie aby nevznikala hystéria "neviem nájsť". Pre sezónu 2022 CTM už predĺženú záruku 5 rokov neposkytuje.
To je zvláštne, lebo na stránke je záručný list, ktorý je aktuálny a tam sa to presne na strane 12 uvádza, že záruku je možné predĺžiť o ďalších 36 mesiacov ak do 30 dní od zakúpenia zaregistrujete bicykel. Ale ten, zdá sa nemáme kde registrovať...
Tak asi nebude aktuálny...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlavne nech nazbieraju udaje o tom, ze ceny cykloveci su castokrat az choro vyhnane do vysin, len preto, ze sa v poslednych rokoch narazovo spopularizovala cyklistika ?.
Aj ked CTM zrovna ma celkom stravitelne pomery cena/vykon.
Zda sa, ze Kona dozivotnu zaruku na ram skutocne dava.. ?
IF THE WARRANTY IS REGISTERED WITH KONA WITHIN THREE MONTHS AFTER THE PURCHASE OF THE BICYCLE, THE WARRANTY IS EXTENDED FOR THE LIFETIME OF THE ORIGINAL OWNER
https://konaworld.com/honzo_dl.cfm
To je zvláštne, lebo na stránke je záručný list, ktorý je aktuálny a tam sa to presne na strane 12 uvádza, že záruku je možné predĺžiť o ďalších 36 mesiacov ak do 30 dní od zakúpenia zaregistrujete bicykel. Ale ten, zdá sa nemáme kde registrovať...
Tak asi nebude aktuálny...