Pred par dnami som tu riesil ze aky bike a niekto mi napisal ze za 800eur celo odpruzeny neni dobry. neviem preco by mal byt zly. Ja som si vybral tento http://velosprint.sk/shop/c.224_558/ctm-rocker-3-0-zelena-cierna-12.p.26387 A chcel by som vedet vas nazor. Rad by som pocul vase nazory lebo neviem co si mam o tom myslet nemam take skusenosti s tym. Chcem to len na vykendove jazdenie po lese a tak. Ziadne preteky. Dakujem za odpovede
Z tych dvoch bajkoch keby sme vyberali po výbave tak Giant( kvalitnejšia vidla, viac prevodov.. ),ale ak ty chceš jazdiť po lese ( určite natrafis aj na nejaký zjazd ) tak určite ber ROCKER= a ked pôjdeš po ceste tak kľudne si tlmic lockneš a budes mať pevny bajk...Radím rocker,kupis si napinak a budeš v lese king...
Tak to je fakt moj najveci problem ci napinak alebo nie teraz neviem...
ale ved pocuvaj ...to som napisal zo srandy ze keby si ho dal tak bude bajk vyzerat ste lepsie. a neviem ci su napinaky na 3 píli ...K bajku: uz si ho objednal ci nie?..nemas naco cakat... jednine este nejaky rocker 2.0 lacnejsi ...to je podla teba kolko si najviac ochtny investovat,aku vybavu chces a ake bajky sa ti pacia.Z kategorie FULL do 800€(900€) je naj. Rocker...
Ja ho mam uz tyzden a velka spokojnost. Uz som pomenil plaste za schwalbe sedlovku za dlhsiu BBB a gripi za lahsie penove. A uz zacina byt premna dokonalim
Je to moj prvy full, ale myslim ze stavba pri spravnom tlaku a dobrom nastaveni odskoku beha VEEEELMI dobre. Pri beznom slapani do kopca sa takmer vobec neprejavuje kyvanie rsp hupanie... ale to moze byt mojim vcelku nacvicenym slapanim dokruhu s SPD...
Nastavenie odskoku funguje dobre a citelne, a tlmic sa da uplne zamknut takze mas z toho kusa tahsie HT.
Aj co som porovnaval z o dost drahsimi bajkami tak o nic nezaostaval ked nebol dokonca lepsi
zdravim, nedavno som si kupil CTM rocker 3.0. mozem odporucit tento bike, za tu cenu v slusnej vybave. Ako prve som si vsimol, ze namiesto vidle so 130 mm zdvihom tam mam 120mm ale nakoniec sa to dalo lahko prerobit na 140mm. Problem som mal s buchajucim e*****nom, pri beznom slapani vydaval zvuky, zistil som, ze to bolo z tlmiacej patrony, tak som ju rozobral, dal svoj tlmiaci olej 5w a teraz ide vidlica uplne potichu a nastavenie odskoku a lockout funguju spravne. Jedine co ma este zaraza tak pri rychlom prepruzeni a zaroven uvolneni pri zadnej stavbe sa ozve kovovy zvuk, ako keby som udrel kladivom do kostry. Netusim ci to je loziskami alebo tlmicom, alebo je to normalne? nemate s tym niekto skusenosti? zadny tlmic funguje tiez spravne, da sa vsetko vpohode nastavit, aj lockout spravne funguje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja si to tiez myslim. Este som nevidel podobny bike s napinakom.
ale ved pocuvaj ...to som napisal zo srandy ze keby si ho dal tak bude bajk vyzerat ste lepsie. a neviem ci su napinaky na 3 píli ...K bajku: uz si ho objednal ci nie?..nemas naco cakat... jednine este nejaky rocker 2.0 lacnejsi ...to je podla teba kolko si najviac ochtny investovat,aku vybavu chces a ake bajky sa ti pacia.Z kategorie FULL do 800€(900€) je naj. Rocker...
Nastavenie odskoku funguje dobre a citelne, a tlmic sa da uplne zamknut takze mas z toho kusa tahsie HT.
Aj co som porovnaval z o dost drahsimi bajkami tak o nic nezaostaval ked nebol dokonca lepsi