Dnes ostrý test chráničov na ruky tzv. poggies. Mínus 10, studený vietor, vnútri obyčajná rukavica, príjemne teplo celý čas. Lepšie než som čakal, odporúčam nie len na fatbike! Je tam aj priestor na pár drobností, tyčinky keksy nech nie sú v mraze.
Potvrdzujem pravdivosť, nie síce na bajku ,ale na skutri v zime, vo vnútri tiež len tenké rukavice a úplná pohoda.Samozrejme že moje sú určené na moto - rozmerovo a nie na bike.
ja aktualne aj pri -15 nepotrebujem a jazde do 3hod viac ako kvalitne primaloft rukavice a teda poggies neriesim - predsa len ak ta v hlbokom snehu strhne mas rychlejsiu reakciu v rukaviciach jak v poggies
a cb stamp7 mam ale nemozem velmi tvrdit ze som spokojny a hladam dalej
na klasickych zimnych botach drzia dobre ale na nw himalaya (asi to bude agresivnejsim dezenom) nemaju taky grip ako by som chcel, urcite treba najst vhodne combo nie je to len o pedaloch a boty mi vyhovuju maximalne tie nevymenim za nic zatial
chcem este skusit nejake chromag atd uvidim co bude sediet
Je rozdiel ist klasicky svih zvlneny teren, ked telo stale kuri, a spoteny zjazdovat v -15 zo Sliezskeho domu Ale asi najlepsie skusenosti v zime s teplotami a obliekanim ma Glevo, najaktivnejsi zimny biker.
Dnes ostrý test chráničov na ruky tzv. poggies. Mínus 10, studený vietor, vnútri obyčajná rukavica, príjemne teplo celý čas. Lepšie než som čakal, odporúčam nie len na fatbike! Je tam aj priestor na pár drobností, tyčinky keksy nech nie sú v mraze.
ale vazne - v zime casto ustreli predne koleso. na lade bol poprasok snehu a uz som siel - rajdy pretocene - ako sa z toho vytahuju ruky v krizovych situaciach? lebo ja to stale vidim na dolamane paprce
No na zladovatele podmienky toto urcite nie, niekedy je problem v krizovej situacii vypnut aspon jednu tretru a nie vytahovat este z toho ruky, ale uz som nato pozeral moze to byt fajn vec, ale asi radsej rukavice od 45NRTH, tie drahsie za 110 eur, teraz ich maju za 95 na bike24 ale len XS a XXL tusim
Ahoj. Chcel by som sa spýtať aké máte skúsenosti s 27,5+ plášťami. Momentálne sú tam rocket Ronn (2,8) .Taktiež či je nejaký citeľný rozdiel medzi šírkou 2,6 a 2,8 v pohodlí alebo pri odvalovani na ceste.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto jazdi v snehu zapínacie a kto flaty?
vanhalen u mna Crankbrothers Stamp 7
a cb stamp7 mam ale nemozem velmi tvrdit ze som spokojny a hladam dalej
na klasickych zimnych botach drzia dobre ale na nw himalaya (asi to bude agresivnejsim dezenom) nemaju taky grip ako by som chcel, urcite treba najst vhodne combo nie je to len o pedaloch a boty mi vyhovuju maximalne tie nevymenim za nic zatial
chcem este skusit nejake chromag atd uvidim co bude sediet
Prosím si link, kde sa daju kupit
https://www.activent.cz/poggies/
https://bikepacking.at/bikepacking-adventurebiking/lenkerstulpen-pogies
o kolko su lahsie ako povodne ?