Zdravim v blizkej dobre planujem kupit nejaky FS do 2500€ ... ale su veci ktore na nom proste chcem mat a to je teleskop a jednoprevodnik (najlepsie Sram ale nie je podmienkou).. Spectral 5.0 EX to splna za 1799€ viem ale radsej by som nieco slapavejsie a nech to zas nema cez 14kg a teda predne zdvihy do 120-130... este som pozeral aj http://www.merida.sk/horske-bicykle/ninety-six-6000 .. je to cisto XC FS a bez teleskopu.. ale to je normalna vec rpi tomto type.. nemate niekto este nejake navrhy? mam pocit ze som uz pozrel vsetko a najviac ma to taha k tomu spectralovi i ked mi trosku prekazaju vacsie zdvihy.. a neuron zas nema jednoprevodniky... Dakujem moc..
Jj ešte bol v pohode samozrejme budem riešiť veľkosť L. Inak až tak výrazná zľava na model 2017 nie je. . nemyslite, že je lepšie počkať na model 2018? Vidlica Revelation, Gx eagle, plaste WTB . . inak asi nič také .. plus iná farba, ale farebne sa mi viac pozdáva model 2017.
Ja som si vzdy povedal ze pockam este rok kvoli urcitym novinkam ktore mali byt dalsi rok a nakoniec som takto cakal 2 roky. Kebyze beriem v uvahu buducorocne novinky tak zase nekupim nic. Ak ti nebude velmi chybat na zimu, tak by som pockal...je to len o prioritach a o tom kolko sa chystas jazdit cez jesen a zimu...a potom kupil rovno za plnu sumu a odjazdil sezonu k spokojnosti.
Až tak veľa nepojazdím v zime. . ťažko povedať ako bude, ale v zime menej určite. Cenovo by mali byť na tom rovnako cca do 3000 e? Keď to rozoberiem na drobné tak rám je rovnaký, farba je krajšia teraz a cca 300 - 400 ušetrím tak neviem či zato stoji sada Gx Eagle plášte WTB. Čo sa týka vidlice a tlmiča tak o nich nemám nejak veľa informácií ako na tom sú oproti tým v 2017.
Tlmic zostane urcite rovnaky, vsak boli len minuly rok predstavene tieto "metricke" tlmice ktorych plusy ale nespocivaju len v rozumnejsie navrhnutych rozmeroch ako sa mnohi domnievaju ale v teoretickej rovine priniesli aj urcite vylepsenia ktore niesu zase tak zanedbatelne...uvidime ako to bude v praxi po dlhodobejsom pouzivani.
Vidlica Pike by mala byt updatnuta viac na obraz Lyrika - vacsia vzduchova komora (jemnejsi priebeh zo spodu zdvihu), tapered nohy vidlice, tlmic charger 2 s vacsim rozsahom nastavenia low speed kompresie. Neviem ci to budu mat automaticky vsetky Piky.
GX Eagle je ale velmi dobry dovod preco kupu odlozit. Plaste sa mi javia ako zanedbatelne pri rozhodovani, su to polozky za par desiatok eur a velmi lahko spotrebovatelne.
Vďaka za odpoveď, tak ešte nad tým pouvažujem. Čisto teoreticky keby som sa predsa len rozhodol pre kúpu modelu 2017 a chcel tam sadu GX Eagle tak výmena by sa dala zrealizovať? Nemyslím si, že by som nad tým ozaj uvažoval len ma zaujíma či to je technicky možné.
Jediná vec ktorá ma tlačí na kúpu modelu 2017 je fakt tá farba, možno je to blbosť, ale na kukuč sú tie farby parádne. Model 2018 mi príde farbou fádny, nevýrazný (matná sivá/oranžová).
Z praxe viem ze ked kupujem nieco s tym ze dokupim vybavu tak ju nedokupim nakolko da to predrazi lebo ak si poppcitas ceny komponentov tak sa bike predrazi o dost ako stoji bike cely.
Neviem ci teraz nieje eagle sada za 400 zlacnena zo 700 niekde tu som to zazrel a výmena urcite nieje problem ( len finančný) ale pri sade gx tie reťaze chlapom odchadzaju skoro a pri cene tych retazi je to dost nerentabilne
nevyzerá to zle. . ale vyskúšať to neviem asi. . a ako je to s riešením problémov počas záruky? mne to príde komplikovanejšie ale možno sa mýlim. A ak je pre mňa veľkosť L tak ta je vypredaná?
áno L ko je vypredané, no ak by si ho chcel a neponáhlaš s kúpou, tento rok asi aj tak moc jazdiť už nebudeš , tak sa asi oplatí počkať na nový model, ktorý bude pravdepodobne osadený novým eaglom gx 12 sp
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidlica Pike by mala byt updatnuta viac na obraz Lyrika - vacsia vzduchova komora (jemnejsi priebeh zo spodu zdvihu), tapered nohy vidlice, tlmic charger 2 s vacsim rozsahom nastavenia low speed kompresie. Neviem ci to budu mat automaticky vsetky Piky.
GX Eagle je ale velmi dobry dovod preco kupu odlozit. Plaste sa mi javia ako zanedbatelne pri rozhodovani, su to polozky za par desiatok eur a velmi lahko spotrebovatelne.
Jediná vec ktorá ma tlačí na kúpu modelu 2017 je fakt tá farba, možno je to blbosť, ale na kukuč sú tie farby parádne. Model 2018 mi príde farbou fádny, nevýrazný (matná sivá/oranžová).
Neviem ci teraz nieje eagle sada za 400 zlacnena zo 700 niekde tu som to zazrel a výmena urcite nieje problem ( len finančný) ale pri sade gx tie reťaze chlapom odchadzaju skoro a pri cene tych retazi je to dost nerentabilne
Ak sa pomylim v nejakom nazve tak mi to odpustte, ucim sa
https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/1262/sCategory/92