ja by som urcite brala ten specialized, a to bez vahania
hovorim z cisto zenskeho pohladu, o komponentoch ti vela nepoviem , ale co sa tyka vzhladu to bez problemov,xixi
ale aj ten haibike je pekny
a ja viem o gt idrive 5 a ešte ti ostane na hooodne nových komponentov
-nie sú tam problémy s platničkou čo uchycuje domček stredového zloženia s rámom? mám zopár známych s GT a každý ta má vôľu, ktorá si pri dotiahnutí vytvorí.
x - control vypadá zaujímavo
z tých dvoch či Haibike alebo Spešl - Hai má lešiu výbavu: vidlica Recon /tá Tora má predsalen oceľové nohy a jej chod nieje ideálny/ ,prehadzovanie Sram X.0/X.7 je niekde inde ako Deore/Slx,tlmiče rovnaké,náboje XT. po Ziline ich zopár spokojne jazdí.
alebo 135mm zdvihu: http://www.kubicasport.eu/produkt/1270/Hai-Tension-X.9/
ja by som urcite brala ten specialized, a to bez vahania
hovorim z cisto zenskeho pohladu, o komponentoch ti vela nepoviem , ale co sa tyka vzhladu to bez problemov,xixi
Ten Specialized je sice pekny,ale slabsi ako Hai bike.Takze podla krasi nesud bicykel.
Vsak vy zeny to uz mate zakodovane v hlave ze co je krajsie to je lepsie,ale tak to nieje ...
Ten Specialized je sice pekny,ale slabsi ako Hai bike.Takze podla krasi nesud bicykel.
Vsak vy zeny to uz mate zakodovane v hlave ze co je krajsie to je lepsie,ale tak to nieje ...
co znamena "slabsi ako Hai bike"? ...trosku trufale tvrdenie
ked uz ide o to, z tych dvoch by som si urcite vybral Spesl...to ze je nieco lacnejsie s lepsiou vybavou, neznamena ze to je aj lepsie...a to uz nehovorim o designe ...a podla vsetkeho aj o funkcnosti
ked uz ide o to, z tych dvoch by som si urcite vybral Spesl...to ze je nieco lacnejsie s lepsiou vybavou, neznamena ze to je aj lepsie...a to uz nehovorim o designe ...a podla vsetkeho aj o funkcnosti
Desing je podla mna v poriadku ,funkcnost je taktiez v poriadku ... sam som sa na nom vozil.Jednoducho specialized je znacka tym padom je predrazeny.Akosik nemas v tom moc jasno
Skus pozret na stranku canyon,maju novu kolekciu na rok 2009 za dobre ceny.Bicykle sa mi viac pacia ako z roku 2008, myslim cena,vybava,prevedenie, ....
robo: kde konkrétne myslíš? ja som za dva roky, čo som ten bajk jazdil, žiadnu vôľu nezaznamenal...
takže kamoš mal GT idrive 5 model 2006 - riešenie ako u tvojho. . enduro používaníé sa mu uvoľnil ten plechový pásik, jednoducho mu natiahlo šrobik pri hlavičke, čo ho drží -taký ako na košík na fľašu- tým pádom vznikla vôľa a ustrihol šrob. po odvrtaní šrobu a daní nového sa mu opakovalo- preto ho predal a kúpil si GT i Drive 5 ale model 2007, kde je už mohutnejšia spojovacia platnička a je daná kolmo - prepracovanejší systém s výraznejšou mohutnosťou - po mesiaci aj to dostalo vôľu.... tak to predal a kúpil si Haibika Rida.
a poznám ešte jedného , ktorý má presne tento problém s Gt i drive4. Možno náhoda.......
robo: už chápem. tiež som počul o podobných problémoch, ale dôvodom bolo presne ako píšeš uvoľnenie tých šróbov. mne sa to nestalo ani raz, tie šróby sú samodržiace (majú na jednej strane na závitoch taký plastový pásik) a ja som ich ešte poisťoval loctite-om. jazdil som na tom bajku dva roky am.en a nikdy som s tou planžetou nemal najmenší problém.
rad by som upozornil ze to uvolnovanie srobov na i-drive trapi samozrejme len tych co viac pisu, obdivuju a lestia ako jazdia... pretoze keby jazdili a nelestili furt tak to blato co vozia cely rok na biku by povoleniu srobov zabranilo muhueheeee...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hovorim z cisto zenskeho pohladu, o komponentoch ti vela nepoviem
stále viem o jednom
-nie sú tam problémy s platničkou čo uchycuje domček stredového zloženia s rámom? mám zopár známych s GT a každý ta má vôľu, ktorá si pri dotiahnutí vytvorí.
x - control vypadá zaujímavo
z tých dvoch či Haibike alebo Spešl - Hai má lešiu výbavu: vidlica Recon /tá Tora má predsalen oceľové nohy a jej chod nieje ideálny/ ,prehadzovanie Sram X.0/X.7 je niekde inde ako Deore/Slx,tlmiče rovnaké,náboje XT. po Ziline ich zopár spokojne jazdí.
alebo 135mm zdvihu: http://www.kubicasport.eu/produkt/1270/Hai-Tension-X.9/
hovorim z cisto zenskeho pohladu, o komponentoch ti vela nepoviem
ked uz ide o to, z tych dvoch by som si urcite vybral Spesl...to ze je nieco lacnejsie s lepsiou vybavou, neznamena ze to je aj lepsie...a to uz nehovorim o designe
ked uz ide o to, z tych dvoch by som si urcite vybral Spesl...to ze je nieco lacnejsie s lepsiou vybavou, neznamena ze to je aj lepsie...a to uz nehovorim o designe
Desing je podla mna v poriadku ,funkcnost je taktiez v poriadku ... sam som sa na nom vozil.Jednoducho specialized je znacka tym padom je predrazeny.Akosik nemas v tom moc jasno
http://www.kubicasport.eu/produkt/879/MTB-celoodpruz./
http://www.cyclestore.co.uk/productDetails.asp?productID=16650
Ďakujem,poraďte uvítam aj alternatívy.
Skus pozret na stranku canyon,maju novu kolekciu na rok 2009 za dobre ceny.Bicykle sa mi viac pacia ako z roku 2008, myslim cena,vybava,prevedenie, ....
takže kamoš mal GT idrive 5 model 2006 - riešenie ako u tvojho. . enduro používaníé sa mu uvoľnil ten plechový pásik, jednoducho mu natiahlo šrobik pri hlavičke, čo ho drží -taký ako na košík na fľašu- tým pádom vznikla vôľa a ustrihol šrob. po odvrtaní šrobu a daní nového sa mu opakovalo- preto ho predal a kúpil si GT i Drive 5 ale model 2007, kde je už mohutnejšia spojovacia platnička a je daná kolmo - prepracovanejší systém s výraznejšou mohutnosťou - po mesiaci aj to dostalo vôľu.... tak to predal a kúpil si Haibika Rida.
a poznám ešte jedného , ktorý má presne tento problém s Gt i drive4. Možno náhoda.......