Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj -37% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
759 €
-37%
MOC 1 199 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Akcia -21% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 459 €
-21%
MOC 1 849 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS I 50 29 bicykel, matte deep ocean blue
1 999 €
-17%
MOC 2 899 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon 4 29 bicykel, jungle green
3 499 €
-12%
MOC 4 849 €
Čo sa týka predstavca - ja mám tiež 11 cm predstavec na bájku so 155 mm zdvihom. Takto mi to vyhovuje, pôvodný mal 10 cm a o stupeň väčší uhol. A ešte ho mám aj negatívne. Skrátka samé "prešľapy". Lenže niekedy kašľať na módu a nejaké furt meniace sa "konvencie". Posed si nastav tak, ako tebe bude vyhovovať. Základné pravidlá však treba dodržať.
... ale to sedlo má lyžiny fakt pokrivené, máš ho uchytené naozaj mimo toleranciu.
ja som to nemyslel zle, len som popisal, co som videl z mojho pohladu, nehovorim, ze nevyhnutne musim mat pravdu. mozme ist aj zajazdit spolu, tym miestom, kde si fotil bike casto prechadzam(dnes tam horel autobus). a na posed sa mozme pozret, ja stale nemam doriesenu polohu sedla, atd...
dost luxusny vstup do mtb sveta:)
Vela zdaru s takou masinou
Fuu, krasny stroj. Super farba.
Vela zdaru s takou masinou
díki
podla mna ten tlmic v nicom nezaostava za fox a RS. naopak, je tam pouzity shimstack, s ktorym sa vie kazdy lepsi tuner pekne vyhrat. na zaciatok by pomohla redukcia komory aby sa odstranili dorazy pri ziadanom sagu, presne ako pise Marinada. sice som radium nemal v ruke, ale urcite by takuto upravu islo spravit pri troche sikovnosti aj za 0 € nejakym vyvlozkovanim.
to, ze davas lahko doraz nieje problem tlmica, ale prilis linearneho prepakovania a toho, ze sa konstrukter nezaoberal spravnym odladenim ram vs. tlmic/tune.