plundra je mučiaci nástroj!
ako mohol niekto navrhnuť sedlo opačne oblukom do guli:D
Po vysloveni takehoto nazoru by ma celkom zaujimalo ci sa dokazes vpohode bez akejkolvek pripravy dotknut dlanami zeme s vystretymi nohami. Ja totiz uplne vpohode, ohybny som dost. Momentalne jazdim Prologo nago a to je rovnaka doska ako ta Tundra.
jachmel: Nejde o to, ci je doska, zihadlo pise o niecom inom a ja mam rovnaku skusenost a s tym, ci sa vystries to nesuvisi . Suvisi s niecim inym, co ma kazdy inak. Aj na obrazku co si dal je vidno ten obrovsky rozdiel medzi Prologo a Tundra.
Prologo Nago mám na cesťáku a ric vraví, že dobré. Na MTB je Tundra, síce 2-ka, a ric tiež neprotestuje. Ale najradšej mám aj tak Bontrager Affinity 2.
gobinu som mal na orbei seriovo ,ale boky boli moc ohnute a v strede nebola dura tak šlo z domu.
9 rokov lišty SLR flow Ti a CR na 3 bikoch, predtým 4r Spešl toupe TI, všetko tvrde lišty ale prehnute dolu nie opačne
toupe bolo uplna foršna 170g ale neskutočne pružila škrupina...
tie polstrovane fotele si strč niekam
jasne a potom sa tu riesia zaparene rite a podobne kraviny - ked mate sedlo oblukom hore a anal nalepeny na sedle cely cas. mne tiez vyhovuje nieco ako dal @zihadlo5, kosti na polstrovani a stred volny - pekne sa prevetrava pocas jazdy a udrzuje prdel v suchu. akurat namiesto diery mohol byt plast/karbon v celku.
ten deravy stred je zasa dobry na lepsie prekrvovanie noh - kedze cez tie miesta idu tepny a nieje na ne taky tlak - mozno aj koli zlemu sedlu vam je v zime zima na nohy, koli zlym rajdom a gripom vam mrznu prsty na rukach ... kazdy to ma ale inak samozrejme. a je rozdiel ked na tom niekto odsedi 3 hodinovy pretek a niekto si buchne 12hodinovy vylet.
Merida TFS - V čiernej farbe asi 1 a pol roka
YT Capra č.1 - červené 1 rok
YT Capra č.2 - červené 3 roky
Specialized P3 - čierne 3 roky
a teraz nová Capra - modré
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... chválabohu 😋
ako mohol niekto navrhnuť sedlo opačne oblukom do guli:D
Po vysloveni takehoto nazoru by ma celkom zaujimalo ci sa dokazes vpohode bez akejkolvek pripravy dotknut dlanami zeme s vystretymi nohami. Ja totiz uplne vpohode, ohybny som dost. Momentalne jazdim Prologo nago a to je rovnaka doska ako ta Tundra.
gobinu som mal na orbei seriovo ,ale boky boli moc ohnute a v strede nebola dura tak šlo z domu.
9 rokov lišty SLR flow Ti a CR na 3 bikoch, predtým 4r Spešl toupe TI, všetko tvrde lišty ale prehnute dolu nie opačne
toupe bolo uplna foršna 170g ale neskutočne pružila škrupina...
tie polstrovane fotele si strč niekam
Včul zas, kto má fajnovejšie pozadie.🤪
Už sme v tejto téme trochen pomimo.
Už stačilo! ❌
ten deravy stred je zasa dobry na lepsie prekrvovanie noh - kedze cez tie miesta idu tepny a nieje na ne taky tlak - mozno aj koli zlemu sedlu vam je v zime zima na nohy, koli zlym rajdom a gripom vam mrznu prsty na rukach ... kazdy to ma ale inak samozrejme. a je rozdiel ked na tom niekto odsedi 3 hodinovy pretek a niekto si buchne 12hodinovy vylet.
YT Capra č.1 - červené 1 rok
YT Capra č.2 - červené 3 roky
Specialized P3 - čierne 3 roky
a teraz nová Capra - modré
PS. Keď bol nový bike tak samozrejme aj pedále