No pockaj,najprv musi uviest hmotnost
Inak ked uz sa pridava fotka so zasunutou sedlovkou,tak by chcelo hned aj druhu s vysunutou.Mne to takto pride ako detsky bicykel.
k teme hravy bike musim prispiet...pretoze mam hravy bike , jazdil som v poslednom case aj moderny polozeny so strmou sedlovkou tank 29, ked som presadol spat na moj 27,5 o 1,5kg lahsi rocky mountain, tak som si presne povedal ake to je hrave...a nie len ze obratne, ale ta radost aj na jednoduchom traily, ked sa s lahkostou odrazim na kazdom korienku, ostru tocku si prehodim zadok, proste to mi na tanku az tak s lahkostou neslo(doslova sa na mojom hram:) )...samozrejme svoje casy by som si s tankom 29 asi pobral, ale ta hravost na domacich trailoch nebola, proste nuda a rychlost ktoru chcel, tej som sa uz aj popravde bal a aby som nebol az tak ot., tak pridam predchodcu mojho rockyho ktoreho som nasiel na popradskom plese to musi byt iny fanda...
Mno tak aby boli vsetky strany uspokojene na klasickej kupelnovej vahe (inu nemam) to ukazalo opakovane 14,6-14,8 a navyse serioveho bajku tam mam pedale, garmin 530 s podlozkou a kadencnym a rychlostnym senzorom, fidlock drziak na flasu, zadnu blikacku, maly zvoncek, drziak na predne svetlo a na stripe som mal bombicku, multikluc, plastove montpaky a sadu na fix bezdusakov.. casom este pridam bender fender nad predne koleso ?
Pekný stroj a slušná hmotnosť na to, že sú tam dosť ťažké kolesá a vážil si aj s nejakou tou výbavou. Ale zas tie ráfiky super odolnosť a plášte výborný grip Radosť dolu kopcom
No XC raketa z toho nebude, chcel som nejaky all-arounder a aj ked to nie je na asfalte a rovnej polnacke ako XC HT, je to lepsie nez moja zelena enduro zaba 😁
Prosím Ťa, aké je to sedlo, myslím presne typ. Prípadne šírku a dĺžku… dík
Ahoj, je to Sixpack Kamikaze, datasheet tvrdi 293 x 132mm, nestihol som to rano zmerat ake to bude realne.. - kazdopadne toto sedlo pojde dole a dam tam svoje overene..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak ked uz sa pridava fotka so zasunutou sedlovkou,tak by chcelo hned aj druhu s vysunutou.Mne to takto pride ako detsky bicykel.
Toto bude velmi hrava masinka... Aku to ma hmotnost???
No a s vysunutou sedlovkou vyzera takto;
Ahoj, je to Sixpack Kamikaze, datasheet tvrdi 293 x 132mm, nestihol som to rano zmerat ake to bude realne.. - kazdopadne toto sedlo pojde dole a dam tam svoje overene..
Ďakujem, ak by Ti náhodou vyšlo zmerať to tak super, hlavne šírka ma zaujíma.