Mal som vzadu Speed 29x2,25" , ten plášt som dával po pár km dolu, neskutočne som na ňom "skákal, húpal sa" ako keď máš tlmiče na aute vybité. Nikdy som nič podobné na inom plášti nezažil.
Race bol vpredu ok.
zasnezeny_kaktus ako si spokojny s kombinaciou cross/race? Nema ten race velky odpor? Sa neviem rozhodnut ci dozadu speed alebo race.
Zatial mam na tom len 60km odjazdenych, vacsina po asfalte, takze ci to bolo spravne kombo v terene si este netrufam zhodnotit, ale gula sa to velmi slusne. Valivy odpor robi viac casing nez vzor, teda pri tak podobnych plastoch to bude minimalny rozdiel.
Ja mavam tiez na zimu obute Cross/Race a neni to pomale kombo. Mam dokonca podozrenie ze je to dokonca rychlejsie ako Pirelli XC RC co som prezul na leto, napriek vyraznejsiemu vzoru a lepsiemu gripu.
Ked sa otepli tak to urcite odmeriam na nejakom kopci pri rovnakych wattoch.
Ale zas odolnost voci defektoch na behuni nie je bohvieco, lebo ten plast je ako keby po celom obvode rovnako hruby. Dokonca na Race vidno ako sa medzi stuplami ako keby vyduval.
Tie prve dva casy su odjazene na Cross/Race (mozno som mal na zadnom kolese Speed, nepamatam presne ale nemyslim ze by tam bol nejaky extra rozdiel.
Ten cas z 24. septembra 2023 je na Pirelli XC RC. Vtedy ale na niektorych miestach fukalo oproti. Takze to nie je uplne smerodajne.
Chcem ale takyto test urobit v ramci jedneho dna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neoplatí sa mu to robiť , to je len príprava na ďalší rám
Race bol vpredu ok.
Zatial mam na tom len 60km odjazdenych, vacsina po asfalte, takze ci to bolo spravne kombo v terene si este netrufam zhodnotit, ale gula sa to velmi slusne. Valivy odpor robi viac casing nez vzor, teda pri tak podobnych plastoch to bude minimalny rozdiel.
Ked sa otepli tak to urcite odmeriam na nejakom kopci pri rovnakych wattoch.
Ale zas odolnost voci defektoch na behuni nie je bohvieco, lebo ten plast je ako keby po celom obvode rovnako hruby. Dokonca na Race vidno ako sa medzi stuplami ako keby vyduval.
Ten cas z 24. septembra 2023 je na Pirelli XC RC. Vtedy ale na niektorych miestach fukalo oproti. Takze to nie je uplne smerodajne.
Chcem ale takyto test urobit v ramci jedneho dna.