elppak mna by zaujimalo co ty jazdis ked trance je podla teba naprd bike.....
ja ho mam a som max. spokojny
Ahoj, vidim ze mas velkost ramu M. Ked sa smiem spytat ako si vysoky a aku dlzku predstavca mas? a ake su tvoje pocity z biku vzhladom na velkost ramu? ja sa neviem rozhodnut ktoru velkost vziat. diky
cus vysoky som cca 183 cm,predstavec mam povodny nvm dlzku a teraz sa mi uz nechce ist kukat na bike ale cca 9? cm a bike mi sadol uplne ako na mna stavany sedlo mam vysunute takmer na max a vyhovuje mi to
cus vysoky som cca 183 cm,predstavec mam povodny nvm dlzku a teraz sa mi uz nechce ist kukat na bike ale cca 9? cm a bike mi sadol uplne ako na mna stavany sedlo mam vysunute takmer na max a vyhovuje mi to
A pri slapani do kopca ti nedviha predne koleso ked si si zvolil mensiu velkost? Ja mam 172cm a skusal som tiez Mko a zdalo sa mi velmi fajn. dobry posed. Ale na rozdiel od Ska som vobec nevedel dat ani manual ani bunny hop cize technicke useky by mohli byt problem. Tebe to ide na tom Mku?
Ktory by si si bral pri mojej vyske? Podla tabuliek Giantu som presne na rozhrani. Mam rad mensie hrave biky, kedze som si na ne zvykol zo streetoveho biku a DHcka. No teraz presedlavam na Xc a tazko mi je objektivne posudit co je vhodne. Chcel by som tiez na nom vediet nejake tie finticky na traily ale tiez nechcem aby bol bike prilis kratky na slapanie do kopca
172 to vidim na Sko, dvihanie sa da ovlivnit aj tym aky mas uhol hlavoveho cize jak daleko je predne koleso od stredu a co som videl reigny tak su ploche. na vladovom Mku som sedel a zdal sa mi manual friendly no na mna dlhy pri slapani, vlado to ma ale diky sedlovke a kocke posunute dozadu, tym este dost veci ovlivnis. Mam taky kolo 172.
172 to vidim na Sko, dvihanie sa da ovlivnit aj tym aky mas uhol hlavoveho cize jak daleko je predne koleso od stredu a co som videl reigny tak su ploche. na vladovom Mku som sedel a zdal sa mi manual friendly no na mna dlhy pri slapani, vlado to ma ale diky sedlovke a kocke posunute dozadu, tym este dost veci ovlivnis. Mam taky kolo 172.
Ako som uz pisal, skusal som TranceX2 velkosti M, a zdalo sa mi velmi fajn co sa tyka posedu, len bol problem s technickymi prvkami. A skutocne neviem ci to S alebo M vziat. Zrejme skocim nakoniec do Brna, tam maju na vyskusanie aj Sko, tak si to porovnam. Len je to dost na h**** ked je clovek presne na rozhrani . U mna to bude cele o tom, ci aj pri kratsom Sku sa mi pojde rovnako dobre do kopca ako na dlhsom Mku
Trance X je uz vcelku dost do xc,ak chces hravy bike,vyskusal by som Reign.Do kopcov to nebude take zle a uzijes si s nim viac srandy.Okrem toho hlavovy uhol-sklon do kopcov mozes dost ovplyvnit dlzkou vidlice(napr.Fox 32/RS Pike vs. RS Lyrik/Fox 36),popripade nastavitelnym zdvihom(Fox Talas 32/36).Inak co sa tyka velkosti,pokial niesi rukaty-nohaty najskor to Sko,ale najlepsie sadnut.Ja som jazdil Reign(2007) v Mku,ale LP Spicy ma uplne inu geo a sadlo mi Sko...(mam 179cm)
Trance X je uz vcelku dost do xc,ak chces hravy bike,vyskusal by som Reign.Do kopcov to nebude take zle a uzijes si s nim viac srandy.Okrem toho hlavovy uhol-sklon do kopcov mozes dost ovplyvnit dlzkou vidlice(napr.Fox 32/RS Pike vs. RS Lyrik/Fox 36),popripade nastavitelnym zdvihom(Fox Talas 32/36).Inak co sa tyka velkosti,pokial niesi rukaty-nohaty najskor to Sko,ale najlepsie sadnut.Ja som jazdil Reign(2007) v Mku,ale LP Spicy ma uplne inu geo a sadlo mi Sko...(mam 179cm)
Ked sa smiem spytat preco dost do XC? Ja som sa na nom presiel a pripadal mi ze pruzenia ma az az. tych 127mm urobi svoje, a zdalo sa mi to plne postacujuce. Urcite na nom nechcem robit skoky alebo co, chcem ho na vylety do hor, cize skor na slapanie, ale napriek tomu by padlo vhod preskocit nejaku prekazku ak sa mi na ceste z kopca nejaka objavi. Reigna sa trosku bojim ze bude jednak tazky a jednak ze sa bude az prilis pohupovat a tazko slapat do kopca. Mozno sa mylim. Este som ho neskusal
Reign posledná verzia je po citeľnej odtučňovačke. Je to také XCčkoidné AMko
Maestro sa ti hojdať nebude, pokiaľ vieš šliapať... pokiaľ nevieš, tak ti samozrejme nepomôže nič.
Je menej citlivé ako OST na Zestym (môj feeling).
Ked sa smiem spytat preco dost do XC? Ja som sa na nom presiel a pripadal mi ze pruzenia ma az az. tych 127mm urobi svoje, a zdalo sa mi to plne postacujuce. Urcite na nom nechcem robit skoky alebo co, chcem ho na vylety do hor, cize skor na slapanie, ale napriek tomu by padlo vhod preskocit nejaku prekazku ak sa mi na ceste z kopca nejaka objavi. Reigna sa trosku bojim ze bude jednak tazky a jednak ze sa bude az prilis pohupovat a tazko slapat do kopca. Mozno sa mylim. Este som ho neskusal
Toto je sice staršie ale trochu napovie http://blog.progresscycle.cz/media/test%20Giant%20Velo%203_08.pdf. Z môjho pohľadu, ak chceš jazdiť to čo popisuješ, Trance X to splní na 100percent aj s nejakou rezervou. Myslím si ale, že aj Reign by bola určite dobra voľba.
Toto je sice staršie ale trochu napovie http://blog.progresscycle.cz/media/test%20Giant%20Velo%203_08.pdf. Z môjho pohľadu, ak chceš jazdiť to čo popisuješ, Trance X to splní na 100percent aj s nejakou rezervou. Myslím si ale, že aj Reign by bola určite dobra voľba.
Diky za tip. Som viacmenej rozhodnuty nad TranceX (trosku zvazujem aj Stumpjumpera FSR). Pri oboch vsak stale uvazujem nad velkostou
Ešte ma napadla jedna negatívna vec na Trance Xovi, konkrétne na X3 ráfky WTB Laser Trail Disc v kombinácii s inak cekom slušnými KENDA Nevegal 2,1" pneumatikami, je horror čo sa týka opravy defektov. Pneumatika proste nechce po nasadení zapadnúť a tak máš pekne tvarovanú elipsu, pri ceste domov . Zapadne až po nahusteni na 5 atmofsér aj to nie vždy. Treba namastiť s jarom prípadne mydlovou vodou, potom to nejako zapadne, ale je to otrasné. So Schwalbe NN 2.25 takéto problémy nemám, resp. nie až také.
Ja som s kombináciou Kenda Nevegal 2,35"/WTB LaserDisc Trail nemal žiadny problém. Ten nastal až po výmene plášťu za Maxxis Minion, tam ani 5 atmosfér nepomohlo
A pri slapani do kopca ti nedviha predne koleso ked si si zvolil mensiu velkost? Ja mam 172cm a skusal som tiez Mko a zdalo sa mi velmi fajn. dobry posed. Ale na rozdiel od Ska som vobec nevedel dat ani manual ani bunny hop cize technicke useky by mohli byt problem. Tebe to ide na tom Mku?
Ktory by si si bral pri mojej vyske? Podla tabuliek Giantu som presne na rozhrani. Mam rad mensie hrave biky, kedze som si na ne zvykol zo streetoveho biku a DHcka. No teraz presedlavam na Xc a tazko mi je objektivne posudit co je vhodne. Chcel by som tiez na nom vediet nejake tie finticky na traily ale tiez nechcem aby bol bike prilis kratky na slapanie do kopca
bral by som Sko tiez mam radsej mensi bike....a co sa tyka dvihania predku tak ja som si hned ako som ho kupil vyhadzal podlozky a nedviha ho absolutne....
Ešte ma napadla jedna negatívna vec na Trance Xovi, konkrétne na X3 ráfky WTB Laser Trail Disc v kombinácii s inak cekom slušnými KENDA Nevegal 2,1" pneumatikami, je otrasné.
toto som riesil aj ja pumpa neraz letela cez cely dvor ked uz som mal pocit ze plast skor roztrhne akoby mal zaskocit spravne...a pythony ani nevravim...treba mydlovu vodu nato... a ide to uplne jednoducho..
JAZDIL SOM GIANT TRANCE X2 ROK 2009.
TO ZE TU HARABURDU OSPEVUJETE JE VASA VEC..JA MAM SVOJ NAZOR KTORY NIKOMU NEVNUCUJEM.
TEN BIKE BOL FAKT HUMAC .. VAKEL NA ZADNEJ STAVBE A NA ZADNOM KOLESE BOL NEMAM DOVOD ABY SOM TU PISAL DAKE BLUDY ...
POZRI SA AKO SU TAHANE KABLE ..SAK TO VYZERA JAK KEBY BOLI NADROGOVANI KED TO NAVRHOVALI..
SEDLO OD VYROBY HNUS..
BRZDY STROKER HNUS PISTIACE SVINE KTORE BRZDILI JAK MOJE STARE XTR V-BRAKE PRED 10 ROKMI.
A RAM O TOM POTOM...TERAZ S5TNE NECHAPEM AKO SOM MOHOL TEN BIKE KUPIT..
JAZDIL SOM VELKOST L A VAHA 75KG KEBY NAHODOU STE CHCELI DACO ZE VAZIM ASI 120KG ZE TO ANI NEHOHLO VYDRZAT.
ESTE 1 CHCEM DODAT JE TO MOJ NAZOR NA TENTO BIKE NEVIEM AKO SU NA TOM INE BIKY OD GIANT NO VIEM ZE JA OSOBNE NIKDY DO TEJTO ZNACKY UZ NEPOJDEM.
TO NA COM JAZDIM TERAZ JE LEN MOJA VEC NEPOTREBUJEM SA TU UKAZOVAT CO MAM...
ALE SOM SPOKOJNY..
1 INDICIA..NEMECKA GARAZOVKA
a teraz akoze mame hadat, a ty budes pridavat indicie?
jednu za druhou?
sak sa nedurdi a pochval sa.
a k veci: isiel som na majkovom reigne hore kopcom, a slo to pekne. nemal som pocit ako na hojdacke, a celkovo sa mi tie odpruzene bajky od Giantu pozdavaju.neviete kde sa daju pozicat testovacie kusy na vychode? anthem x by som rad prevetral na testovacej jazde, pre porovnanie.
Neda mi nereagovat na tvoju vyhradu strasneho vedenia kablov - mozno bol nadrogovany ten co ti to staval ale ak su tie kable vedene ako maju byt tak je to na fulla vymyslene velmi dobre. Ziadne vedenie odkrytych kablov po spodku spodnej trubky resp. popod stredove zlozenie co nie je ziadna vynimka pri niekotrych znackach. A co sa tyka uchytenia bowdenov o vahadlo su tam na to dokonca aj take male navarky cez ktore ide SK paska a bowden cez to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja ho mam a som max. spokojny
Ahoj, vidim ze mas velkost ramu M. Ked sa smiem spytat ako si vysoky a aku dlzku predstavca mas? a ake su tvoje pocity z biku vzhladom na velkost ramu? ja sa neviem rozhodnut ktoru velkost vziat. diky
Ako som uz pisal, skusal som TranceX2 velkosti M, a zdalo sa mi velmi fajn co sa tyka posedu, len bol problem s technickymi prvkami. A skutocne neviem ci to S alebo M vziat. Zrejme skocim nakoniec do Brna, tam maju na vyskusanie aj Sko, tak si to porovnam. Len je to dost na h**** ked je clovek presne na rozhrani
Maestro sa ti hojdať nebude, pokiaľ vieš šliapať... pokiaľ nevieš, tak ti samozrejme nepomôže nič.
Je menej citlivé ako OST na Zestym (môj feeling).
Diky za tip. Som viacmenej rozhodnuty nad TranceX (trosku zvazujem aj Stumpjumpera FSR). Pri oboch vsak stale uvazujem nad velkostou
bral by som Sko tiez mam radsej mensi bike....a co sa tyka dvihania predku tak ja som si hned ako som ho kupil vyhadzal podlozky a nedviha ho absolutne....
toto som riesil aj ja
TO ZE TU HARABURDU OSPEVUJETE JE VASA VEC..JA MAM SVOJ NAZOR KTORY NIKOMU NEVNUCUJEM.
TEN BIKE BOL FAKT HUMAC .. VAKEL NA ZADNEJ STAVBE A NA ZADNOM KOLESE BOL NEMAM DOVOD ABY SOM TU PISAL DAKE BLUDY ...
POZRI SA AKO SU TAHANE KABLE ..SAK TO VYZERA JAK KEBY BOLI NADROGOVANI KED TO NAVRHOVALI..
SEDLO OD VYROBY HNUS..
BRZDY STROKER HNUS PISTIACE SVINE KTORE BRZDILI JAK MOJE STARE XTR V-BRAKE PRED 10 ROKMI.
A RAM O TOM POTOM...TERAZ S5TNE NECHAPEM AKO SOM MOHOL TEN BIKE KUPIT..
JAZDIL SOM VELKOST L A VAHA 75KG KEBY NAHODOU STE CHCELI DACO ZE VAZIM ASI 120KG ZE TO ANI NEHOHLO VYDRZAT.
ESTE 1 CHCEM DODAT JE TO MOJ NAZOR NA TENTO BIKE NEVIEM AKO SU NA TOM INE BIKY OD GIANT NO VIEM ZE JA OSOBNE NIKDY DO TEJTO ZNACKY UZ NEPOJDEM.
TO NA COM JAZDIM TERAZ JE LEN MOJA VEC NEPOTREBUJEM SA TU UKAZOVAT CO MAM...
ALE SOM SPOKOJNY..
1 INDICIA..NEMECKA GARAZOVKA
jednu za druhou?
sak sa nedurdi a pochval sa.
a k veci: isiel som na majkovom reigne hore kopcom, a slo to pekne. nemal som pocit ako na hojdacke, a celkovo sa mi tie odpruzene bajky od Giantu pozdavaju.neviete kde sa daju pozicat testovacie kusy na vychode? anthem x by som rad prevetral na testovacej jazde, pre porovnanie.