Caliber ma lepsie brzdy, Haibike ma zase vzadu 10-kolecko...
Najlepsie by bolo keby si si ich obidva vyskusal a vybral si ktory ti sedi viac, ale myslim ze ani jednym z nich neurobis chybu
Tiez Raidon moc chvali tu na fore nezozal, takze aj to treba zvazit.
Netreba nutne podliehat "haibikemanii" - aj ked tento co si dal nie je zly bike za tu cenu....
Brzdy a vidla sú jedny z najdôležitejších komponentov na biku. Tie sú lepšie na CTM. Jediná vec, čo by som na CTM dal vymeniť za nejaký príplatok je kazeta 11-32 za 11-34. Alebo si za nie veľa € objednať na www.gebhardt.cz 21-zubový prevodník "KLASIC 64.21.A-02".
na CTM su akurat horsie kluky, inak je podla mna na tom o dost lepsie, 9sp by som nebral ako nevyhodu - cena nahradnych dielov (retaz, kazeta..) je prijatelnejsia
Akurat ze na tom CTM Caliber 2 nie je Recon Gold, ale Recon Silver.
Osobne som ho skusal v Sadesporte v PB a predavac mi povedal, ze ta Recon tam je pruzina.
Tak neviem....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najlepsie by bolo keby si si ich obidva vyskusal a vybral si ktory ti sedi viac, ale myslim ze ani jednym z nich neurobis chybu
Netreba nutne podliehat "haibikemanii" - aj ked tento co si dal nie je zly bike za tu cenu....
Osobne som ho skusal v Sadesporte v PB a predavac mi povedal, ze ta Recon tam je pruzina.
Tak neviem....
to ťažko: http://www.ctm.sk/model/mtb/caliber-2-0/
"Vidlica: Rock Shock Recon Silver RL/100mm"
maju chybu na stranke. kamos ma tiez 2.0 2012 a tiez ma TK verziu.
A kde tam mas napisane, ze je vzduchova ?
RS Recon Silver sa robi aj vzduchova aj pruzinova.
Nie je to RL Remote Lock ????
co-kupit/vidla-na-author-kinetic-do-6000-t15320-30.html
A kde tam mas napisane, ze je vzduchova ?
Tvrdím v niektorom zo svojich príspevkov, že je vzduchová?
ja mam ten bike, je tam Recon Silver TK, pruzinova
to ťažko: http://www.ctm.sk/model/mtb/caliber-2-0/
???
iste máš pravdu v tom, že je to Remote Lock
Myslel som, ze tvrdis, ze je tam vzduchova....
a ten Remote Lock (RL) je lepsi ako TurnKey (TK)?
http://www.sram.com/rockshox/technologies/turnkey
sorry za offtopic, ale zaujima ma to