Zdravím, potrebujem poradiť ohľadom nového bajku. Mám na výber 2 značky : Ctm a Kellys
Chcel by som niečo, čo zvládne ťažší terén ( nejaký ten zjazd, skok, kopec ) ale aj cestu .Neviem či kúpiť HT alebo Full. Čítal som tu dosť tém a väčšina z vás neodporúča Full v takejto cenovej hladine ale samozrejme nájdu sa aj výnimky Bol by som rád ak by ste mi sem hodili nejaké linky na vhodné bicykle + nejaké to oddôvodnenie. Cenový strop je 1 000€.
Roflex zase si mimo, nikto tu nevyvratil tvoje slova, takze ich ani nikto nemusi potvrdzovat ...dokonca pisem v predchadzajucom prispevku, ze su aj lahsie fully ale zaroven pisem ze nie je problem najst fulla kolo 3tis a vahou cez 12,5kg, cim som narazal na vyrok turistickeho tazitka co boli dost silne slova pre fulla za 3tisicky.
TheSyn v idealnom pripade by som mal asi 7 bicyklov a minimalne 5 aut.... HT a full nie su vobec 2 rozdielne kategorie bicyklov. Tak ako su XC bajky HT su XC bajky full, rovnako pri FR. Rozna kategoria je napr. XC HT a DH full to ano. Ale nechapem preco by HT a full mali byt urcene na ine veci. A v ramci beznej jazdy je rozdiel hlavne v pohodli (samozrejme sa nebavim o drsnom DH).
Jezis, pozri sa s cim sa jazdia performance maratony a potom kecaj, bicykel nie je o pohodli, ale o tom co jazdis, ako jazdis a kde, ako a co vyhovuje, netrep nezmysly...skus si s fullom nastupat tak 3000m v takom solidnejsom uklone a mozme sa potom o tom pobavit...samozrejme, ak si zvyknuty tlacit a spustat sa, tak tvoje tvrdenia plne chapem...cheers!
TheSyn a cim to potom je, ze jazdim na fulle to co som 10 rokov jazdil na HT? Dokonca sa citim ovela pohodlnejsie, dokonca sa kameniste vyjazdy slapu ovela jednoduchsie... samozrejme su tam aj nejake nevyhody oproti HT... teda len jedina a to je vaha, na vsetky ostatne situacie kde je full v nevyhode je tlmic s lockom. Ale fajn na nejake vytrvalostne zavody by som si vzal HT, lebo vtedy to nie je o pohodli, o relaxe, o prirode ale o surovom vykone a najlepsom case.
No tak nejaký čas tu niesom a pozrime sa ako sa to tu rozdebatovalo Čo sa týka toho bajku som už viac-menej rozhodnutý pre ten Canyon https://www.canyon.com/_sk/mountainbikes/bike.html?b=3008
Vďaka teda za rady a pokračujte v debate ak chcete
tak nakoniec to malo nejaky zmysel , lebo medzi tymi 2 znackami by si si vybral len mensie zlo, nuz scream, prehral si , nezabudni na tento prispevok reagovat zase nejakou dalsou flame war, ako to mas ty vo zvyku, ked ti niekto nepochvali to tvoje vsestranne tazitko na papier
tak nakoniec to malo nejaky zmysel , lebo medzi tymi 2 znackami by si si vybral len mensie zlo, nuz scream, prehral si , nezabudni na tento prispevok reagovat zase nejakou dalsou flame war, ako to mas ty vo zvyku, ked ti niekto nepochvali to tvoje vsestranne tazitko na papier
Hej prehral som, ***** ...dvihlo ti zakomplexovane ego trosku, ze? Chlapec si vybral dobre, podla priorit uprednostnil lepsiu vybavu pred pohodlim a ak by som hladal HT tiez mozno pozeram po tom canyone.
Cielene som si klikol na stranku meridy a vybral jeden z asi piatich fullov kolo 2-3tis a z nich tu postol ten z tych tazsich... keby som hladal cielene najtazsi najedem urcite tazsi. Ale kedze ti absolutne uchadzaju suvislosti, tak ti to dalej a zas a znovu vysvetlovat nebudem .
Vsetkych nas tu presvedcujes, ze si zakomplexovany, lebo nic ine, okrem svojho ctmka nevidis a vnucujes ho kazdemu, tak sa troska uvedom, nemusis, lebo normalny clovek nehlada kok*tiny, ale najde si najlepsi mozny bike, v tom druhom pripade za 2500e a ked chyti dobry vypredaj, tak najde aj 10,5kg bike-full, to, ze ty tu postujes nejaku nadhodnotenu meridu, aby si nam predviedol, ze je nevyhodne davat o 1500e viac od tvojho ctmka a bike sa odlahci len o kilo je totalna hlupost umocnena na 4tu...
Ja tu nikomu nic, nevnucujem ani som nevnucoval len som musel vyvratit tu spustu *****vin co si tu popisal a zas ti musim daco vyvracat. 269 krat napisem co som uz napisal, ak chce niekto fulla do 1000E, da sa kupit, v slusnej vybave so slusnym tlmicom a vidlou, akurat bude mat vahu 13,7kg v com ja problem nevidim, ty ano a ten nazor ti neberiem. Ale urcite to pri vahe nie je ziadne nepouzitelne tazitko a pod. ako sa to tu snazis vykreslit ty, to uz sa mi nepaci lebo zase zavadzas, ako si zavadzal ked si pisal, ze pri fulle za 1000 bude nahovno vidla, tlmic a vybava alivio. Thats all. Nikomu nevnucujem fulla a uz vobec nie CTM. Riesilo sa HT vs FULL, moje prispevky boli stale v zneni, ze ak full tak preto a ak full tak takyto, tak tu nerob zo seba ***** a nesnaz sa mi vnutit to co som nikde nenapisal.
no ved ako inak, postol som najlepsi mozny bike za tu cenu, ktory si mimochodom aj autor tejto temy vybral, ale pisem *****viny, nuz, scream a jemu podobny, vyhonte si ego, ako ma strasne "davate dole" uz tu nemienim prispievat, lebo ***** nevysvetlis a autorovi temy som poradil, o com svedci aj jeho vyber
To ze si tu odporucil dobre HT sa nevylucuje s tym, ze si tu napisal kopec *****vin na margo fullov, nie odlisnych nazorov ale doslova *****vin. Kludne si s tymito diletantskymi nazormi bez pytat od rodicov peniaze na dalsi bicykel ale tu to rozumne nevyargumentujes, ked sa na hlavu postavis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
TheSyn v idealnom pripade by som mal asi 7 bicyklov a minimalne 5 aut.... HT a full nie su vobec 2 rozdielne kategorie bicyklov. Tak ako su XC bajky HT su XC bajky full, rovnako pri FR. Rozna kategoria je napr. XC HT a DH full to ano. Ale nechapem preco by HT a full mali byt urcene na ine veci. A v ramci beznej jazdy je rozdiel hlavne v pohodli (samozrejme sa nebavim o drsnom DH).
Jezis, pozri sa s cim sa jazdia performance maratony a potom kecaj, bicykel nie je o pohodli, ale o tom co jazdis, ako jazdis a kde, ako a co vyhovuje, netrep nezmysly...skus si s fullom nastupat tak 3000m v takom solidnejsom uklone a mozme sa potom o tom pobavit...samozrejme, ak si zvyknuty tlacit a spustat sa, tak tvoje tvrdenia plne chapem...cheers!
Netvrdim, ze tazko....
Vďaka teda za rady a pokračujte v debate ak chcete
tak nakoniec to malo nejaky zmysel
Hej prehral som, *****
Cielene som si klikol na stranku meridy a vybral jeden z asi piatich fullov kolo 2-3tis a z nich tu postol ten z tych tazsich... keby som hladal cielene najtazsi najedem urcite tazsi. Ale kedze ti absolutne uchadzaju suvislosti, tak ti to dalej a zas a znovu vysvetlovat nebudem .
dobra cena....