k cene nechcem nič len ku komponentom a hlavne k brzdám, vidlici atď.
Ďakujem. A skúsenosti pomôžu.
http://www.greenbike.sk/katalog.php?kategoria=14&podkategoria=73&produkt=112571150
posledný komentár: 19. 9. 2025 o 15:12
posledný komentár: 19. 9. 2025 o 15:12
A cenu na tú nepozeraj.
ja by som si predstavoval take red metaly trojky
som stary kellysak a kola boli prve co som vzdy vyhodil ..
a pedale cranky - neviem aky si borec, ale nedaju sa nastavovat - ak si na to zvyknuty nebudes mat problem ..
PS: Pri týchto cenách by som už radšej šiel do skladačky (aj keby si ho mal lacnejšie, možno jedine ak si z BTB a máš 60% zľavu, či koľko tam majú).
PRE SLABO VIDIACICH NA CENU NEPOZERAŤ !!!!!!
alebo sa len tak akoze pytas ci su FOX dobre vidlice? a XTR ci je kvalitna prehadzovacka??
ale celkom fajn bajk, viem si predstaviť na ňom nejaký ten maratónik, alebo aspoň sa previezť na zmrzlinu a späť
Komponenty biku su velmi kvalitne ci uz Shimano XTR, vidlica je vynikajuca, plaste maxxis su fajn, ak by ti nevyhovali - je to jedno aj tak ich casom budes menit, myslim si ze by si s nim mal byt spokojny. Oproti mojmu modelu `08 je ma aj krajsi design.
Urcite plati ze za katalogovu cenu kupis aj lepsi bike. Ak mas moznost ziskat dobru zlavu chod do toho.
Ale tú ružovú nechápem. Ale ak si myslel červeným o tej cene a slabo vidiacich tak k tomu sa dopracovalo tak že k cene nechcem nič a aj tak o tom točíte.
zatial co som kupoval kellysy tak ani raz za oficialnu cenu - z mojich skusenosti staci na ich stranke mrknut na distributorov a jedneho po druhom pekne obtelefonovat - a vypytat si zlavu ..
mne sa pri poslednom nakupe podarilo -35% - to sme vtedy ale kupovali s kamosom dva naraz..
moj odhad je tak 2300,- kedze je to novy model