a docela ma štve zadná časť biku ako sú čapy nanáša sa tam blato kamienky orechy ?( žalude )
neexistuje niečo čo by sa tam dalo dať ?
blatník tam nejde ?
ďakujem za prípadné tipy ?
https://forum.szajbajk.pl/topic/27140-jak-rozebrac/
Čo to je zač kde alebo čo tam meniť? Zatiaľ funguje výborne len už má sezónu za sebou
27,5 vzadu, Domain 160 vepředu... Mazec, jede to jak raketa.
A tu pružinu určite odporúčam jednoduchý servis akurát musíš zvoliť správnu pružinu, ale ani v tom nieje problém dá sa to ľahko vypočítať.
A dikes ??
bilekmathias brutálne vyzerá ten tvoj Thorx s tou pruzinou. Tiez nadd taký upgradom rozmýšľam asi napíšem jeziskovi
Bajkovaniu zdar
bez duše nahodené už to sú 2 roky a bez problémov iba dopĺňam mlieko
ale je pravda že keby idem meniť napr. z dôvodu prasknutia alebo akéhokoľvek iného opotrebovania idem tiež do širších
momentalne som tie rafiky našiel v zlave za 28€
... nejezdím nič náročne teda lepšie povedané extremne - ani nemám na to bajk (viď profil) ?
čiže lesne, polne cesty, zvažnice, občas nejake lahsie zjazdy a traily, vynimočne aj niečo ťažšie (čierne/červene traily nemam v pláne ani jazdiť) max modre, zelene
... už proste citim, že 21mm je na 2,3" pneu málo, navyše dopredu chcem dať 2,4" a tym padom je 21mm fakt malo
co sa prerabky na bezduse tyka, nemal som s tym ziaden problem, vsetko drzi ako ma.. za 4 roky co ich jazdim ako bezduse, som prepaskovaval len raz a to menim plaste aj niekolkokrat do roka..
... bazar CZ/SK som pozeral a nič som nenašiel, aj DT swiss som pozeral ale tie su všetky dosť cez 50€ ... možno skončim aj u nich ak nájdem nejaku dobru ponuku/akciu
na svojom kellyse mám 21mm ráfiky a chcem vymeniť práve za tieto 27mm ... chcem niečo dostupné, nepotrebujem značkové ráfiky za 100€ , ide mi hlavne u tú šírku
ďakujem za odpovede
Ta vypukla cast sa urcite dotyka prachovky? Nedotyka sa iba vnutorneho kruzku ktore je staticke?