nie vzdy je bajk funkcne a farebne zladeny jak by sme si zelali... niektore su krasne aj aj, niektore nie..... co by bolo na tvojom bajku keby si si ho dal prelakovat?....airbrush? grafity? folia?
mozno sa zle pytam ale verim tomu ze vela z vas by si vedela bajk nejako individualizovat..... ako?
na hydrografiku by si musel dat s velkou pravdepodobnostou vyrobit custom folie, pokial by nejakym stastim nebol vzor ktory chce niekde v ponuke. a ak by si nedaval lakovat bike ale daval to na povodnu farbu tak by sa zmestil do 150 urcite. mna to s lakovanim cele vyslo 200 (mam to uz rok a pol a bez problemov, robene v HG co postol AdMich)
Ja si tiež budem robiť custom keď nebude v záruke. Ale to buďe len také hrajkanie sa pre moju radosť. Ver tomu ze keby si toto zaniesol do lakovne tak od teba zoberie dobrých 150-200 eur. Hydrografika.... Pochybujem žeby to bolo komplet nalepené. Keďže sa to používa hlavne na rovné plochy.
nato si kde prisiel ze sa to pouziva na rovne plochy? hydrografika sa prave pouziva tam kde normalnu foliu nenalepis , a staci si pozriet portfolio nejakej takej firmy urcite tam najdes nejake ramy
Nehovorím že to nieje možné ale príde mi to tak. Keď som pozeral videa ako robili kolesá, po ohybné sa fólia deformovala, natiahla a vzor nebol taký ako na rovnej ploche
folia je na hladine vody rozpustena na film a ponorenim predmetu nastriekaneho aktivatorom nan prilne, takze ano vzor sa deformuje ak je pohyb ponorenia nekonzistentny, preto to niektori robia lepsie a iny horsie (tak isto ako tateri su proste rozne kvalitny). ostrielany profici s tym problem nemaju.
Tak to je fakt dosť zaujímavé. Ja som netvrdil že to 100%nejde. Len mi to nejako nejde do hlavy ako to dokáže typek tak dokonalo spraviť. Aj keď som videl tie disky ako sa robia z vnútornej strany nikdy ten vzor nebol. Namacali to len prednou stranou. A keď to bolo na prechode dozadu vždy sa tam ten vzor prerušil. Zas som o kúsok múdrejší
robili mi to v HGcku http://www.hydrografika.sk a vyslo to 200 rovnych Michal2123 ono to netreba robit jednym supom. Pri clenitom predmete sa to da naskladat, aby sa vzor nenatahoval, cely disk jednym namocenim nespravis lebo ked spravis prednu stranu tak uz prakticky nemas foliu, ktora by ti dosadla na zadnu cast a vnutorny limec. Zadnu ak je vobec treba, tak robit zas druhym namocenim a tak dalej. ale disky sa vacsinou dipuju len z vonkajsej strany
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie je fólia, ako fólia
Michal2123 ono to netreba robit jednym supom. Pri clenitom predmete sa to da naskladat, aby sa vzor nenatahoval, cely disk jednym namocenim nespravis lebo ked spravis prednu stranu tak uz prakticky nemas foliu, ktora by ti dosadla na zadnu cast a vnutorny limec. Zadnu ak je vobec treba, tak robit zas druhym namocenim a tak dalej. ale disky sa vacsinou dipuju len z vonkajsej strany