nie vzdy je bajk funkcne a farebne zladeny jak by sme si zelali... niektore su krasne aj aj, niektore nie..... co by bolo na tvojom bajku keby si si ho dal prelakovat?....airbrush? grafity? folia?
mozno sa zle pytam ale verim tomu ze vela z vas by si vedela bajk nejako individualizovat..... ako?
Tesak,
je to zdĺhavé, ale nemyslíš, že to stojí za to?...len si predstav svojho Felt-a vrátane vidlice (ideálne vidlica s čiernymi vnútornými nohami) v maskáčoch!
...tu na fórach si ma presvedčil, že šikovný si; takže keď máš na to chuť a veríš si, cez zimné dlhé noci máš na to ideálnu príležitosť....
dik za kompliment............ ano..... na dlhe zimne vecery by to bola zabavka..... uvidime.....
...ono pokial by to malo vyzerat jak to Lambo vyssie, este by to take hrozne nebolo ale keby to malo byt ozaj khaki a vo viacerych farbach....uff..... to uz by bolo skor na airbrush....
no nic, kamos airbrush vybavu ma....poziciam si ju a skusim co to povie
ja som na ceste k profikovi ...... kazdopadne cokolvek by som sa rozhodol robit, nebudem to robit uplne sam.... kolega co u nas strieka kamiony bude moja prava ruka a stat ma to bude len material..... a ak u sa do niecoho pustim, podrobne to zdokumentujem..
a tiez mam v zalohe odbornikov na airbrush, kamosa co robil v 3M s vecami na auta (farby, laky, lestenie atd).... takze sa nebojim ze by to bude zle
viperkiler ....ked mas nejake napady, sem s nimi...... toto forum som zalozil nato aby sa sem napady dali a kto ma chut nieco so svojim bajkom robit, aby mohol nabrat inspiraciu
chcelo to zmenu tak som ho poslal na airbrush doplnky budu v cervenej ako obimka..rozmyslal som nad vselicim ze si tam necham namalovat, aj nick ze by som tam pacol no nakoniec som sa rozhodol ze v jednoduchosti je krasa tak len jednofarebne bez serepeticiek
ja som na ceste k profikovi ...... kazdopadne cokolvek by som sa rozhodol robit, nebudem to robit uplne sam.... kolega co u nas strieka kamiony bude moja prava ruka a stat ma to bude len material..... a ak u sa do niecoho pustim, podrobne to zdokumentujem..
a tiez mam v zalohe odbornikov na airbrush, kamosa co robil v 3M s vecami na auta (farby, laky, lestenie atd).... takze sa nebojim ze by to bude zle
viperkiler ....ked mas nejake napady, sem s nimi...... toto forum som zalozil nato aby sa sem napady dali a kto ma chut nieco so svojim bajkom robit, aby mohol nabrat inspiraciu
nebolo by lepsie namiesto striekania to riesit foliou ?
Fólia môže byt dobrá na väčšie, súvisle plochy.... Nie na rám bajku kde je mrte zahybov... Ako išlo by to... Ale tak že celému bajku dať jeden základ farbou a nato dekor fóliami...
pri hydrografike len treba zvolit spravnu foliu a velkost vzoru. Na mojom je vzor mensi, ako som dufal ze bude. Ale tak poucenie do buducna na dalsi pripadny "reskin"
JAHMANsvk kolko ta to lakovanie vyslo, aka bola pouzita farba?.... totiz, stale sa hram s tou myslienkou zacat striekat, pripadne airbrush, takze zbieram vsetky info
u rodicov je jeden vyhodeny bajk na dvore.... mam ho u seba, idem ho odstrojit a skusit nalakovat.... len tak, ake to bude a kolko s tym bude roboty
tak idem do toho..... skusim si to..... bajk po mojej svokre.... v dobe kupy nebol lacny, lebo ona si potrpela na kvalite.... pred 25 rokmi to musel byt OK bajk.... potom jeho put pokracovala a skoncila u mijoch rodicov na dvore kde nanho 3 roky prsalo..... teraz mu dam nejaky lak ako skusku ci to dokazem urobit vo vybornej kvalite.... potom to niekomu darujem nech si urobi bajk do senku a pre rozky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.singlebe.com/singlebe-camouflage-for-sale/
je to zdĺhavé, ale nemyslíš, že to stojí za to?...len si predstav svojho Felt-a vrátane vidlice (ideálne vidlica s čiernymi vnútornými nohami) v maskáčoch!
...tu na fórach si ma presvedčil, že šikovný si; takže keď máš na to chuť a veríš si, cez zimné dlhé noci máš na to ideálnu príležitosť....
...ono pokial by to malo vyzerat jak to Lambo vyssie, este by to take hrozne nebolo ale keby to malo byt ozaj khaki a vo viacerych farbach....uff..... to uz by bolo skor na airbrush....
no nic, kamos airbrush vybavu ma....poziciam si ju a skusim co to povie
http://reviews.mtbr.com/sea-otter-specialized-shows-off-s-build-mtb-frames
A toto trosku gyc ale zaujimave:
nebolo by lepsie namiesto striekania to riesit foliou ?
u rodicov je jeden vyhodeny bajk na dvore.... mam ho u seba, idem ho odstrojit a skusit nalakovat.... len tak, ake to bude a kolko s tym bude roboty