Budúcu jeseň by som rád investoval do niečoho takéhoto. Rád by som poznal vaše názory prípadne alternatívy. Veci ako kluky prosím nekomentujte to ma zaujíma fakt najmenej. Dik.
Mne sa nepáči, skôr by som hľadal nejakú zabehnutu značku hlavne u nás, GT, SCOTT a pod. Ale ak sa chceš odlíšiť od davu, nech sa páči.
GT sa mi moc nepáči a SCOTT je v tejto kategórii trochu slabšie osadený, ja mám svoje predstavy, napr. taký detial ako prešmyk, ktorý je klasický a nie E-type alebo Top swing.
GT je ozaj moc "brrrrrrr" ...aspon podla mna...Scott ma taky tak moc neoslovil...z fullov sa mi pacia : 1. Lappiere X-Control 2. Rocky Mountain ETSX 3. Canyon Nerve
Mne sa nepáči, skôr by som hľadal nejakú zabehnutu značku hlavne u nás, GT, SCOTT a pod. Ale ak sa chceš odlíšiť od davu, nech sa páči.
vsak to aby sme hned vedeli, ze to katko ide na tom biku
To katko: inac, RESPECT- uz aby si ho cim skor mal a opisal prve pocity z jazdy
co sa mne vidi ako velka vyhoda, tak to su tie bowdeny uchytene na spodnej ramovej trubke(aspon mna to dost sere mat bowdeny na vrchu- to uz nemozeme ist ani 2 na biku ), vidno ze to nie je "tuctac"
Dobra znacka ale ja by som na tvojom mieste popozeral po niecom inom napr nejake fulko od treka alebo feltu... je to myslim si predsa nieco o trosku lepsie ale aj to LP-cko je fajn
To worb: nechcem ti brat iluzie ale trek na tom technicky(hlavne fuel) bohvieako neni a felt pri novych fulloch len okopiroval VPP(ktore je na lapierrri original) a este sa musi spoliehat na pruznost stavby.
Pripajam sa,pekny bike,sluseli by mu LX alebo XT kluky
S tym CUBE suhlasim,nepozeral si po rade Stereo?Ze vraj je to pecka,ten system vraj funguje vyborne,ziadn strata energie pohupovanim... http://www.bike-discount.de/start.asp?uin=1432749151
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ale vazne: co je to za tlmic?
tiež by ma to bližšie zaujímalo, pravdepodobne nejaký OEM s nálepkou L(a)P(ierre)
ale fajny je ten ram..som na neho aj dobre ohlasy niekde cital
a este je aj pekny a netuctovy
ale tie kluky..
GT sa mi moc nepáči a SCOTT je v tejto kategórii trochu slabšie osadený, ja mám svoje predstavy, napr. taký detial ako prešmyk, ktorý je klasický a nie E-type alebo Top swing.
vsak to aby sme hned vedeli, ze to katko ide na tom biku
To katko: inac, RESPECT- uz aby si ho cim skor mal a opisal prve pocity z jazdy
co sa mne vidi ako velka vyhoda, tak to su tie bowdeny uchytene na spodnej ramovej trubke(aspon mna to dost sere mat bowdeny na vrchu- to uz nemozeme ist ani 2 na biku
S tym CUBE suhlasim,nepozeral si po rade Stereo?Ze vraj je to pecka,ten system vraj funguje vyborne,ziadn strata energie pohupovanim...
http://www.bike-discount.de/start.asp?uin=1432749151