Budem velmi vdacny za dalsie vhodne tipy hlavne od nasich megaskusenych gramhonicov ala marecej, peterg, rasto, ale samozrejme aj od kohokolvek ineho kto ma v danej oblasti prehlad. Primarne by to mal byt bike dostupny a servisovatelny v ramci EU (cim blizsie SK tym lepsie), ale ak sa najde aj nejaka zamorska znacka stojaca za hriech, tak pokojne dajte tip aj na tu.
Prehlad toho, co som zatial nasiel:
Scott Spark
Merida 96
Simplon Stomp
Cube AMS HPC - udavana hmotnost 1950 gramov, ale asi bez tlmica
Lapierre X-control - hmotnost ramov vyrobca neuvadza, ale je realna sanca, ze carbon verzie 2008 aj 2009 atakuju hranicu 2 kg
posledný komentár: 3. 4. 2025 o 20:23
Vsetkym vam darujem par minut zivota naviac!!!!
Marecku, kludne to zmaz...
Asi som natrafil na dobreho kuriera
nastastie ma taketo vybavovacky celkom bavia
ja rád .... bolo na tebe vidieť že si užívaš
neboj, ja si niečo vymyslím
http://happymtb.org/2007/09/18/eurobike-2007-del-5-kolfiberkoll/
Takze konecne prisla v sobotu 15.11. odpoved. Najlepsie na tom je, ze na emaily tam maju evidentne vytvoreny seriozny system pravdepodobne aj s SLA, nakolko v subjecte odpovede mam doplnene aj ID ticketu. Inak povedane, bud sa moj mail niekde "stratil" (dost nepravdepodobne aj vzhladom na skusenosti vas ostatnych s ich mailovovu komunikaciou), alebo maju zle nastavene SLA na maily (ale fakt velmi zle), alebo jednoducho maju primalo ludi na on-line riesenie mailov. V kazdom pripade ma aspon trochu potesili, ze ten mail uplne neodignorovali a odpisali to, co som ziadal a nie len vseobecny blabol.
bud to zacali outsourcovat alebo im totalne harasi v gebuli
ked som vybavoval romanovu vidlu tak o ziadnom Ticket No. nebolo ani vidu ani slichu (slychu?? - toto fak nevim jak sa pise)
Matt, nech Ťa nesklame!
zacina sa boj