Budem velmi vdacny za dalsie vhodne tipy hlavne od nasich megaskusenych gramhonicov ala marecej, peterg, rasto, ale samozrejme aj od kohokolvek ineho kto ma v danej oblasti prehlad. Primarne by to mal byt bike dostupny a servisovatelny v ramci EU (cim blizsie SK tym lepsie), ale ak sa najde aj nejaka zamorska znacka stojaca za hriech, tak pokojne dajte tip aj na tu.
Prehlad toho, co som zatial nasiel:
Scott Spark
Merida 96
Simplon Stomp
Cube AMS HPC - udavana hmotnost 1950 gramov, ale asi bez tlmica
Lapierre X-control - hmotnost ramov vyrobca neuvadza, ale je realna sanca, ze carbon verzie 2008 aj 2009 atakuju hranicu 2 kg
posledný komentár: 3. 4. 2025 o 20:23
uff, nadhera, normalne si mi dal chrobaka do hlavy, ja som na tie canyon-i uz davnejsie pozeral.. hm, dokonca velkost 22"
Ha, revelation! : ))
Za ty prachy výborná volba, tohle kolo se mi líbí i přes ten pidizdvih
A kto ti tvrdil ze Canyon je seriozna firma ?.....
Komunikace přes mail je jejich dlouhodobá slabina. Do Canyon je lepší vždy volat.
Kazda firma, s ktorou nemam skusenosti a produkuje nieco o co mam zaujem, je pre mna seriozna. Keby som neveril v kvalitu produktu (a teda sprostredkovane v serioznost firmy), tak o tom produkte ani nebudem uvazovat. A podla mna aj ak firma promptne nereaguje na maily, ale inak odvadza kvalitnu pracu (telefonicky kontakt, kvalita produktu, servis, nahradne diely), tak sa da povazovat za serioznu, len sa da hovorit o dalsich moznostiach zlepsenia zakaznickeho servisu. Ale vsak napis svoje konkretne skusenosti s firmou Canyon a jej neserioznostou, rad si dotvorim obraz. Som fakt zvedavy, ci mas objektivne pravo takto hodnotit (ale prosim fakty, nie reci typu "kamarat vravel..." alebo "niekde som cital..."). Dik.
Fuuu....Roman! Nejeduj sa!
To bol len foooorik
Dufam ze ti coskoro poslu Luxik.
Ziadnu skusenost s Canyonom nemam - ale ty si urcite pozistil od foristov co su zac - viem ze vela ludi tu ma biky z Canyonu...
PS:
Hmm....tak tvoju doveru v cestnost ludi by mali mat vsetci ludia
Tu vetu dole si trochu vytrhol z kontextu, ale vo vseobecnosti to plati pre kazdeho z nas. Staci ak si zoberieme taky priklad, ze si ides kupit do obchodu pecivo. Tym, ze do toho obchodu ides vlastne potvrdzujes, ze mu doverujes (ze v tom obchode nehadzu pecivo pred vylozenim do regalov po zemi, ze tam dodrzuju hygienicke normy, ze beru pecivo od seriozneho dodavatela...), lebo inak by si pecivo kupil v inom. Takze tak nejak som to myslel v tej vete...
Ale napr., ak daky zuj-muj-***** z Hong Kongu predava nadherne veci co sa mi velmi pacia za 10% ich ceny v SK, tak tohoto asi nebudem AUTOMATICKY povazovat za seriozneho obchodnika a minimalne by som ziadal platbu cez PayPal....
S tymy rozkami mas ale pravdu. Ono ked sa raz seknes pri rozkoch nic sa nedeje - vyhodis a nabuduce kupis inde. Ale veci za 2,5k euro sa nekupuju kazdy den (aspon ja nie...)
tot vse....
To bola ta tvoja prekladatelska anabaza pre Romana ?
nastastie ma taketo vybavovacky celkom bavia
O tom, ze maily su slabou strankou Canyonu sa asi vseobecne vie, ja som napriek tomu dufal, ze budem svetla vynimka. Smola, radim sa k tym, ktori musia skonstatovat, ze v mailovej komunikacii maju este velke rezervy (rovnako ako plno inych firiem vratane slovenskych).
Co sa tyka portovych "vtipnych" narazok na serioznost, tak to bol fakt zly pokus o vtip a nepatri to do tejto temy rovnako ako diskusia o pecive. Canyon je znama a seriozna firma ktora existuje a normalne funguje a asi nikto to nema v plane spochybnit. Ked im zaplatis, tak dostanes tovar alebo Ti vratia peniaze a o tom je prave serioznost. Je to to iste, akoby som si objednal Skodu Fabia z internetovej stranky vyrobcu Skoda, tak sem preboha netahajme cinana, ktory sa snazi odrbkat par ludi na ebayi kym mu zablokuju konto (velmi nestastna snaha o obhajenie velmi nestastneho pokusu o vtip).
Asi nemam tak rozvinuty zmysel pre pre humor a cele toto mi nepride vtipne ale len ako strata casu. Stale zastavam nazor, ze ak v serioznej teme nemate co napisat, tak radsej len citajte a vsetci budeme mat o par minut zivota viac...
nastastie ma taketo vybavovacky celkom bavia
qua a ja som sa trápil s 2 vetami 3 hodiny