2marecej: kam na tie voloviny chodis clovece??? to ked cloved cita veci od teba, to aby som fest dal na tie tvoje TENA plienky.
- uvedomte si, ze zaklad biku je RAM, az potom odpruzenie a ostatne
- skvalitnovat vybavu na "zakladnom" rame je nehospodarne nakladanie s peniazmi
- praveze ked prevraciate v prstoch kazdu korunu, investujte ju opatrne a hlavne do toho co ma zmysel
k teme : jazdi na tom co mas a setri korunky a az sa ti rozpadne klb zadnej stavby a bike bude nepouzitelny, zdemontuj vybavu, rozbi prasiatko a kup si solidny HT ram s prednou vidlou, skompletuj to a hotovo
sorry
Diagnóza od lekára, zvierač sa vám nezatvára.
Tak to sere, verte mi už rok, havária to je šok!
s extraboyom sa tu nikto nestotoznuje....teda dufam
Ak som ťa urazil sorry hold je to tak !
Preco chalana demotivujes? Toto forum by malo byt jak pre 16 rocneho bikera na Olpran Laser za 5k, tak pre X rocneho manika na celokompozitnom Cannondale Rush za 240k. Proste vsetkych co sem pisu a chcu s niecim poradit nespaja to aky maju bike, ale to, ze miluju aktivny sposob zivota, ktory bike prinasa...
A co sa tyka toho tuningu S105, tak nieje umenie vytunovat bmw, co moze urobit kazdy zazobany spratek, ale vytunovat prave S105 tak aby za nieco stala - to je podstata tuningu...Chod na nejaky tuningovy zraz a budes prekvapeny, kolko prave tychto upravenych 105-tiek tam najdes a kolko z nich vyhra prve miesto v nejednej discipline...
Co sa tyka rady pre famous_bike-ho tak sa uplne vnutorne stotoznujem s tym co napisal Billes...
PS: Ak by sme sa mali riadit podla extraboy-ovych pravidiel vhodnosti respondenta na tomto fore, to by sme mohli rovno otvorit forum, kde podmienka registracie by bola nutnost vlastnit bike minimalne za 20k a aj tak, takyto uzivatel by bol oznaceny ako LOOSER aby mu to pripadne ostatni mohli s cistym svedomim vyhadzovat na oci...
to marecej: nemyslel som všetko doslovne resp. obrazne !
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 17:36
posledný komentár: 15. 4. 2025 o 22:25