mam celoodpruzeny bicykel olpran laser setky povodne diely som vymenil za lepsie ostalo mi povodne len tlmic a predna vidlica chcel by som sa spytat ze aku odpruzenu vidlicu nanho kupit a aky tlmic???
nevadí že máš 16, nevadí že máš Olpran vadí len to že chceš poradiť s veci s ktorými sa nedá poradiť... resp. prezrad nám pán cyklista koľko najazdíš na tom Olprane ? A zamysli sa trošku že toto nie je fórum určené pre 16 ročných Olpranistov... nemyslím to v zlom ale zrovnával by som to asi ako keby si písal do fóra kde sú TUNERY áut a ty máš Škodu 105 (čo je tiež motorové vozidlo) a chceš rady od majiteľov BMW, Audi.. atď
extraboy pocuj ked si tak zvedavy na skladacky tak si to necitaj tieto temy naco aby si to tu pisal nikoho to nezaujima ked sa do toho nerozumies tak sem nelez a este naco si sem vlastne isiel ked tu pises od veci??? prosil ta o to niekto???
toľko vulgarizmov tam nemuselo byť, resp. ani jeden. ja ti poradím, to čo chceš dať za vidlicu a tlmič, tak radšej došetri a kúp nejaký bike z bazáru.. pretože výmena niečoho na ráme olpran nestojí za to.. myslím to priateľsky, tak sa neuraz..
famous_bike: Poviem ti to tak. Je vseobecne zname, ze olprany su tzv. "shitne" bicykle. Ja som tiez mal olpran, a kazilo sa mi na nom plno veci, zaradom, nestihal som to davat do opravy. Kamosovi sa dokonca zlomil ram, a to nerobil nic, len presiel pomaly cez 30 cm jamu. Je jasne, ze ked mas 16 a nezarabas(mozno zarabas, ja neviem) (co sa da, ja mam 15 a zarabam ) a rodicia sa nechystaju ti kupit novy bike, tak sa musis zmierit s tym co mas, a pomenit veci co su zle. Lenze, ak mas predsa len nejake peniaze na to, aby si si tam kupil novu vidlu a tlmic, tak podla mna radsej setri peniaze, nasetri si do konca roka nejakych 13000, alebo najviac kolko sa da, a potom si kup bike, co uz za nieco stoji. Ale nie z Tesca, Hypernovy a Carrefouru. Kup si nejaky Kellys, mozno demu, alebo za 13000 som videl aj schopne Scotty. Radsej urob tak. Ale ak nechces, tak si men veci na starom. Ram nemusi byt zly, ja ho tak nepoznam. Takze ale najprv sa zamysli kolko vlastne rocne najazdis km, a kde, v akom terene, ci je potrebne menit vidlu a aj tlmic.
... A zamysli sa trošku že toto nie je fórum určené pre 16 ročných Olpranistov... nemyslím to v zlom ale zrovnával by som to asi ako keby si písal do fóra kde sú TUNERY áut a ty máš Škodu 105 (čo je tiež motorové vozidlo) a chceš rady od majiteľov BMW, Audi.. atď
Ak som ťa urazil sorry hold je to tak !
Preco chalana demotivujes? Toto forum by malo byt jak pre 16 rocneho bikera na Olpran Laser za 5k, tak pre X rocneho manika na celokompozitnom Cannondale Rush za 240k. Proste vsetkych co sem pisu a chcu s niecim poradit nespaja to aky maju bike, ale to, ze miluju aktivny sposob zivota, ktory bike prinasa...
A co sa tyka toho tuningu S105, tak nieje umenie vytunovat bmw, co moze urobit kazdy zazobany spratek, ale vytunovat prave S105 tak aby za nieco stala - to je podstata tuningu...Chod na nejaky tuningovy zraz a budes prekvapeny, kolko prave tychto upravenych 105-tiek tam najdes a kolko z nich vyhra prve miesto v nejednej discipline...
Co sa tyka rady pre famous_bike-ho tak sa uplne vnutorne stotoznujem s tym co napisal Billes...
PS: Ak by sme sa mali riadit podla extraboy-ovych pravidiel vhodnosti respondenta na tomto fore, to by sme mohli rovno otvorit forum, kde podmienka registracie by bola nutnost vlastnit bike minimalne za 20k a aj tak, takyto uzivatel by bol oznaceny ako LOOSER aby mu to pripadne ostatni mohli s cistym svedomim vyhadzovat na oci... nebolo by to dobre forum na ukajanie ega majetnejsich bikerov? )))
tak tak... ja by som bol zvedavy na com extra jazdi extraboy, ked sa tu hra na velkeho a ide odtialto vyhadzovat ludi von. ked si kupim poje*anu ukrajinu a budem chcet na nu Gustava M nema ma co kto vyhadzovat. je to tu na to aby sme si pomahali, nie sa rehotali. ako povedane, som zvedavy ake DH norco mas ty extraboy...
dik bobo, uz som to nasiel aj ja. dobre, nema bike za 50 SKK ale to este nic neznamena. na co sa tu hra, ze vyhadzuje ludi. uz ked tak tak poucovat tu mozu moderatori a bral by som to od PaliG, alebo inych elitakov - /viem ze PaliG je tu poloboh/ a nie od takychto. a tema je nazvana olpran laser - neviem ako ini, ale ja som tu scott za 150 necakal. a to ze tam menil komponenty neznamena ze ma 3000 piestikove hydry od Magury, XTR alebo 888. chalan sa zo situacie snazi vytlacit co sa da, ale tu mu zjavne nevedia nic ine len ako billes napisal vysmiat sa do ksichtu. sam som mal 16 a ledva som naskrobil na demu za 12. no a? a predtym som mal ritipaku za 3600,-- sa mi zda, ze niekomu tu este nedoslo, ze nie kazdemu pchaju rodicia tazke prachy do ritneho venca na fest zjazdak...
vazeni, ktori sa tu urazate a argumentujete, ze ste mladi a bez penazi :
- uvedomte si, ze zaklad biku je RAM, az potom odpruzenie a ostatne
- skvalitnovat vybavu na "zakladnom" rame je nehospodarne nakladanie s peniazmi
- praveze ked prevraciate v prstoch kazdu korunu, investujte ju opatrne a hlavne do toho co ma zmysel
k teme : jazdi na tom co mas a setri korunky a az sa ti rozpadne klb zadnej stavby a bike bude nepouzitelny, zdemontuj vybavu, rozbi prasiatko a kup si solidny HT ram s prednou vidlou, skompletuj to a hotovo
no, a navyse ak by chcel menit vidlu, tak do toho ramu napcha maximalne nejaku rst, kedze to musi byt vidla ktora ma zavitovy krk, takze to nebude uspech. a o tlmici ani nehovorim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to marecej: nemyslel som všetko doslovne resp. obrazne !
Preco chalana demotivujes? Toto forum by malo byt jak pre 16 rocneho bikera na Olpran Laser za 5k, tak pre X rocneho manika na celokompozitnom Cannondale Rush za 240k. Proste vsetkych co sem pisu a chcu s niecim poradit nespaja to aky maju bike, ale to, ze miluju aktivny sposob zivota, ktory bike prinasa...
A co sa tyka toho tuningu S105, tak nieje umenie vytunovat bmw, co moze urobit kazdy zazobany spratek, ale vytunovat prave S105 tak aby za nieco stala - to je podstata tuningu...Chod na nejaky tuningovy zraz a budes prekvapeny, kolko prave tychto upravenych 105-tiek tam najdes a kolko z nich vyhra prve miesto v nejednej discipline...
Co sa tyka rady pre famous_bike-ho tak sa uplne vnutorne stotoznujem s tym co napisal Billes...
PS: Ak by sme sa mali riadit podla extraboy-ovych pravidiel vhodnosti respondenta na tomto fore, to by sme mohli rovno otvorit forum, kde podmienka registracie by bola nutnost vlastnit bike minimalne za 20k a aj tak, takyto uzivatel by bol oznaceny ako LOOSER aby mu to pripadne ostatni mohli s cistym svedomim vyhadzovat na oci...
s extraboyom sa tu nikto nestotoznuje....teda dufam
sorry
Diagnóza od lekára, zvierač sa vám nezatvára.
Tak to sere, verte mi už rok, havária to je šok!
- uvedomte si, ze zaklad biku je RAM, az potom odpruzenie a ostatne
- skvalitnovat vybavu na "zakladnom" rame je nehospodarne nakladanie s peniazmi
- praveze ked prevraciate v prstoch kazdu korunu, investujte ju opatrne a hlavne do toho co ma zmysel
k teme : jazdi na tom co mas a setri korunky a az sa ti rozpadne klb zadnej stavby a bike bude nepouzitelny, zdemontuj vybavu, rozbi prasiatko a kup si solidny HT ram s prednou vidlou, skompletuj to a hotovo
2marecej: kam na tie voloviny chodis clovece??? to ked cloved cita veci od teba, to aby som fest dal na tie tvoje TENA plienky.