karbonove ramy si robi priamo firma Pells v CR, cisto hlinikove su "cisty" Taiwan...vzdy vsak iba v najvyssej kvalite...minuly rok nebola v CR a SR jedina reklamacia na prasknuty alebo inak poskodeny ram
No tu to zase skoncilo... Ked tak pozeram PELLS nema vobec fully?
nie, Pells nema fully a myslim ze to je aj dobre...ak sa pozries na vsetky biky ktore ponukaju ( hlavne ramy ), tak vidis ze to nie su "ziadne tuctovky" z Taiwanskych katalogov, kazdy jeden ram ma isty patent ktory si sami vymysleli a preto idu vlastnou cestou. ked som sa rozpraval s nimi na temu fullov, tak mi dali jednoduchu odpoved...este ani jedna znacka nedotiahla vlastnosti HT ramov na 100% a oni sa k tomu chcu aspon priblizit...vyrobit vyborny full je velmi zlozite a pokial nemaju vyrobit prave taky, tak to nedava ziaden vyznam...dnes nie je problem vybrat si z mnohych "surovych" ramov ktore ponukaju azijke firmy a dat si tam nastriekat svoje logo, ale myslim ze tadeto cesta k ozaj dobremu fullu nevedie...
Osobne sa mi nepaci design pells ani ramov ani komponentov pride mi este horsi ako kellys : ) Ale to je kazdeho osbna kapusta..
Zaujímave, ja tiež nehovorím že je to uplna nádhera ale mne pripada celkom vydarený a hlavne, nie je tu toho až tak veľa "bicyklov". Čo sa týka Kellysu je prevda že na tento rok modely po MADMAN je niečo otrasne, hlavne tie predstavce šo tam šupli, to je teda fakt "nádhera"
Na zaklade zombiho rady dam moju otazocku aj sem.
Bol mi ponuknuty bike Pells Razzer pro D (tohorocny model) za slusnu cenu. Co nanho hovorite? Myslim, ak mate nejake skusenosti tak napiste, lebo ja som na pellsoch v zivote nesedel.
Inak na obrazku sa mi zdaju trochu nizko riaditka. Nevadi to pri zjazdoch??
Diky moc za rychle rady.
za "slusnu cenu"(???) je dobry...zalezi kolko najazdis, aky teren, co ockavas atd.
to s rajdami - to je xc bike, nie trekking, tak necakaj vysoky predstavec a narovnany posed ...ale ved ak by sa ti nepacilo, tak vymenis rajdy za riser-y, pripadne predstavec(aj ked ja by som to nerobil)
Vo vseobecnosti sa mi pells celkom paci az na tu zadnu karbonovu stavbu na xc.Neviem co je to teraz za modu.Viacero vyrobcov to tam zacalo davat.Inak celkom fajn.
Ta fajn cena je okolo 19000,- ale zatial len priblizne.
A kde konkretne je pouzity karbon?? lebo som si to tam moc nevsimol
A k tomu co na tom chcem jazdit. Tak hlavne XC a sem tam nejaky menej narocny downhill. A kolko tak to podla casu a pocasia, ale asi kazdu sobotu a okolo tych 60-70km. A v Malych Karpatoch väčšinou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie, Pells nema fully a myslim ze to je aj dobre...ak sa pozries na vsetky biky ktore ponukaju ( hlavne ramy ), tak vidis ze to nie su "ziadne tuctovky" z Taiwanskych katalogov, kazdy jeden ram ma isty patent ktory si sami vymysleli a preto idu vlastnou cestou. ked som sa rozpraval s nimi na temu fullov, tak mi dali jednoduchu odpoved...este ani jedna znacka nedotiahla vlastnosti HT ramov na 100% a oni sa k tomu chcu aspon priblizit...vyrobit vyborny full je velmi zlozite a pokial nemaju vyrobit prave taky, tak to nedava ziaden vyznam...dnes nie je problem vybrat si z mnohych "surovych" ramov ktore ponukaju azijke firmy a dat si tam nastriekat svoje logo, ale myslim ze tadeto cesta k ozaj dobremu fullu nevedie...
2Martinux: ukradnem podpis(mozno ho uz ani nema) jednemu chalanovi z BM - Only fools don't change their mind
Bol mi ponuknuty bike Pells Razzer pro D (tohorocny model) za slusnu cenu. Co nanho hovorite? Myslim, ak mate nejake skusenosti tak napiste, lebo ja som na pellsoch v zivote nesedel.
Inak na obrazku sa mi zdaju trochu nizko riaditka. Nevadi to pri zjazdoch??
Diky moc za rychle rady.
to s rajdami - to je xc bike, nie trekking, tak necakaj vysoky predstavec a narovnany posed ...ale ved ak by sa ti nepacilo, tak vymenis rajdy za riser-y, pripadne predstavec(aj ked ja by som to nerobil)
A kde konkretne je pouzity karbon?? lebo som si to tam moc nevsimol
A k tomu co na tom chcem jazdit. Tak hlavne XC a sem tam nejaky menej narocny downhill. A kolko tak to podla casu a pocasia, ale asi kazdu sobotu a okolo tych 60-70km. A v Malych Karpatoch väčšinou.
downhill na xc ht biku??? to si teda "uzijes"...na xc ho zober v pohode, to s tym "dh" neviem ako mysliis.