cawte som tu new::)potrebujem poradit mam dva dni ctm zephyr plus disc no neviem ci je vhodny aj na cestu asfaltku alebo na cyklotrasy a tak ci nieje vyslovene len do terenu ::(skor jazdim po polnych lesnych a asfaltovych cestach mozem ho v pohode vyuzit asj na to alebo je len do terenu a mam ho radsej predat ? prosim o radu dakujem vam [color=#000000][/color]
lol ze ludia sa budu smiat mas v pi... hlavne ze ta to bavi ja mam fulla a mam obute 2,25 plaste a po ceste si davam aj 70 km.Ja keby stretnem galuskaca niekde v hore tak by som sa mu nesmial ale mal by moj respekt
lol ze ludia sa budu smiat mas v pi... hlavne ze ta to bavi ja mam fulla a mam obute 2,25 plaste a po ceste si davam aj 70 km.Ja keby stretnem galuskaca niekde v hore tak by som sa mu nesmial ale mal by moj respekt
mate pravdu uz som ho odskusal toho mojho tátoša a som spokojny najprv som vahal ale teraz uz by som ho nemenil a diky vseetkym za podporu
ctm zephyr plus disc je AM(all mountain) taže do lesa (skôr) ale v pohode s tým môžeš chodiť aj po ceste len nie je sprevodovaný na cestu (galuska je na cestu lepšia) ja mám XC a chodím všade
ludkovia mozte mi este povedat vas nazor ci mi nieje ten moj bike maly??,mam vysku 175 a bike ma ram 18" a dlzku ma 52cm co si otom myslite???mne sa zda ze mi je krátky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mate pravdu uz som ho odskusal toho mojho tátoša a som spokojny najprv som vahal ale teraz uz by som ho nemenil