Tak som si objednal ShochWizz a len zisťujem či by bol záujem o zapožičiavanie "za rozumný peniaz".
Nepotrebujem na tom zarobiť ale bolo by fajn ak by sa aspoň časť vrátila a pomohlo to ľuďom ako ja nastaviť si odpruženie oveľa lepšie.
posledný komentár: 3. 12. 2016 o 7:44
Spáruješ to s aplikáciou v telefóne pripojíš na vidlicu alebo tlmič a jazdíš...na základe zozbieraných údajov ti aplikácia napovie aké nastavenia máš zmeniť (tlak, odskok,kompresia atď) aby si mal čo najlepšie nastavené odpruženie na tvoj štýl jazdy.
To len v stručnosti na vysvetlenie
Aj ja si myslím!!! Hlavne pre takého "burana" ako ja
Ako si predstavuješ to požičiavanie, budeš brať nejakú zálohu + požičovné? Asi by som mal záujem. Skúsil by som si pruženie nastaviť na tie veci čo jazdím najčastejšie a tie ostatné by potom malo stačiť len malé doladenie.
Ako si predstavuješ to požičiavanie, budeš brať nejakú zálohu + požičovné? Asi by som mal záujem. Skúsil by som si pruženie nastaviť na tie veci čo jazdím najčastejšie a tie ostatné by potom malo stačiť len malé doladenie.
Zmeny ešte neviem posúdiť, ešto ho nemám doma, v našich končinách sa nedá kúpiť a skoro všade je vypredaný ale už je na ceste. Požičiavanie si predstavujem nejako tak, ako si opísal, plus mi napadla super myšlienka, že ak výjde konštalácia tak by som k záujemcovi došiel aj s bajkom, pokecali by sme, pojazdili spolu, tým pádom by som nechcel zálohu, len nejaký symbolický príspevok a "sprievodcu"
V Bratislave ich práveže poznám mrte, ale nikto poriadne nejazdí a nemám s kým, takže vyhovuje
Aj ja si myslím, som taký istý a niekedy možno aj horší
Tak ale aj tým by sa jazdilo lepšie s dobre nastaveným pružením
Ahoj,
Som z Púchova ale chodievam tam len občas, každopádne sa môžeme dohodnúť niekedy keď budem mať cestu domov a stretneme sa.
Shockwizz mám nejakú dobu už doma, problém je v tom, že som(bohužiaľ) nemal príliš veľa možností ho skúsiť a pohrať sa s appkou a nastaveniami, pretože môj bajk je už druhý mesiac odstavený kvôli tlmiču v susp-clinic. Každopádne ak by ste mali záujem môžem vám ho začať požičiavať len vám nebudem vedieť poradiť moc s nastavením. Len to málo čo som zatiaľ zistil, plus pošlem ho s vytlačeným manuálom. (len v ENG)